НачалоКрасота и СтилПрическиПрически за обем на...

Прически за обем на тънка коса

Изпробването на различни прически може да бъде забавно, но искате ли да изберете какви прически за обем на тънка коса може да ви подхождат? Вариантите са безкрайни. И докато можете лесно да носите всякакъв стил, който пожелаете, има определени стилове, които имат силата да подобрят косата ви и да й помогнат да изглежда по най-добрия начин.

Прически за обем на тънка коса в примери

Ако косата ви е по-тънка, всъщност има много начини да я оформите и подстрижете, които ще създадат илюзията за по-плътна и гъста коса. Въпреки че някои от тези жени по-долу може да имат по-плътни коси, стиловете, които са приложили, ще ви помогнат да направите косата си по-обемна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Roszak (@mararoszak)

Многослойна Боб прическа за повече обем

Дългата коса, пълна с блясък, е красива, но не винаги е така с дългата тънка коса. Жените не трябва да се стремят към по-голяма дължина, независимо от всичко. Модерен боб с насечени краища и прекрасен балеаж наистина може да направи тънката коса да изглежда по-гъста и по-обемна. Така късите прически за тънка коса никога няма да са скучни.

Накъсан Боб с руси акценти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PHINE Salon+Apothecary (@___phine___)

Прическите които придават обем на тънка коса са супер семпли, но работят добре, когато са направени правилно. Когато оформяте накъсаната си прическа, най-добрият вариант е да започнете от корените. Използвайте гребен с фини зъби за най-добри резултати. След това разклатете леко боб прическата си с пръсти. След като създадете този перфектен разхвърлян вид, нанесете лек лак за коса.

Прически за обем на тънка коса с бретон

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROMEU FELIPE (@romeufelipe)

Предпочитате преса пред маша? Дългите прически за тънка коса изглеждат плътни, когато са оформени прави и ако са подстригани с кичури с различна дължина.

Разрошена лоб прическа

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chelsea Caruso (@chelscaruso)

Въпреки че са възможни подстригвания с една дължина, подстригването на пластове за тънка коса е безупречен начин, по който да получите обем. Прическата с дължина над раменете е страхотен избор за фини жени.

Ягодово руса Боб прическа за обем

Ако целта е косата ви да изглежда по-гъста, дайте на кичурите си комбинация от високи и ниски нива. Контрастиращите нюанси, завихрени във вашите коси, са нещо, което създава пълния външен вид. Независимо дали сте блондинка или брюнетка, тази тактика ще работи на всеки нюанс на косата.

Подреден Боб за обем на тънка коса

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cassandra DeRosa🌙 (@cassderosa)

Подредената  Боб прическа са класически вариант за тънка коса. Най-късата коса е на тила, което веднага създава обем на темето на главата ви и визуален интерес наоколо.

Прически за обем на тънка коса с балeaж

Прическите за тънка коса работят добре с много слоеве и текстура за постигане на по-голям обем. Разрошете тънките си кичури, за да придадете плътност на косата си и идеално разрошена прическа. По-късата коса улеснява поддържането й, но ако искате да направите по-силно впечатление, заложете на накъсана под ъгъл боб прическа.

Обемна прическа за тънка коса със страничен бретон

Обемният боб е шикозен стил, който може да се съчетае добре с каквито и планове да имате за през деня.

Многослойна обмена прическа за тънка коса

Фризурите на слоеве са основните прически за жени с тънка коса, които позволяват да се придаде повече обем. Когато имате кичури с различна дължина, косата изглежда по-обмена.

Прически за обем на тънка коса
CassDeRosa

Просто добавете повече слоеве към каквато и прическа да правите в момента и косата моментално ще изглежда обемиста.

Прически за обем на тънка коса с дълъг Боб

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephen Garrison (@stephengarrison)

Прическите за жени с тънка коса разчитат на пластове, за да придобият допълнително повече обем. Различните дължини на косата ви карат да изглежда невероятно дори в най-натоварените ви дни.

Вълнообразни прически за обем

Има нещо толкова романтично в гащеризона заедно с тази оформена на големи вълни прическа. След като използвате преса или маша, разхвърлете косата си напред-назад и разрошете кичурите за допълнителен обем.

Прически за обем с къса коса

Прически за обем на тънка коса
KatieRoseHair

Понякога всичко, което трябва да промените за по-гъста коса е дължината. Люлеещият се страничен бретон с дълбока странична част работи като оптична илюзия за създаване на плътност на косата. Този трик е особено ефективен при тънки, къси кичури. Стратегическото наслояване около короната също е много полезно.

Обемна къса прическа с бретон

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cali Trostel (@hairbycaliann)

Оформена къдрава или права, късата прическа на пластове, стесняваща се на тила е изпитана и правилна техника, която фризьорите използват за фина и тънка коса.

Средно дълги прически за обем на тънка коса

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bri ✂️ (@briannec_hair)

Не забравяйте да се забавлявате и изберете закачлив цвят на косата си. Разбира се, това може да е по-трудоемко от гледна точка на поддръжката, но вижте какъв обем само придава тази прическа по-горе. Никой няма да обърне внимание на тънката ви коса, когато направите тази шикозна визия.

Кафяв лоб с акценти

Придайте движение на фината си коса с леко навиване и огънете към краищата. Това е, което прави прическата забавна и закачлива, като същевременно придава повече плътност и обем на косата. Това е чудесен еталон за прически за обем на тънка коса, с който няма да сбъркате.

Балеаж на тънка коса за повече обем

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lynzi (@lynziland)

Направете прическата си с добавянето на карамелени отблясъци на фона на шоколадовия боб. Подсилете с разхлабени къдрици. Тази прическа излъчва женственост и романтика и е достатъчно удобна за ежедневието.

Прически за обем на тънка коса

Прически за обем на тънка коса
Vivtor Keyrouz
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име