четвъртък, 30 май 2024
13.2 C
София
НачалоКрасота и СтилПрическиПрически с къдрици за...

Прически с къдрици за средна дължина на косата

Идеи в примери и снимки за прически с къдрици. Къдравите прически със средна дължина ви дават най-доброто от двата свята – лесна коса, която не е твърде къса и не е твърде дълга. От разхлабени вълни до стегнати намотки, вашите възможности са безкрайни, когато става въпрос за къдрава коса със средна дължина. Събрахме 30 прекрасни прически, които да вдъхновят следващия ви външен вид, така че се пригответе да привлечете вниманието с пищните си къдрици.

Прически с къдрици в черно

прически с къдрици
Jhony Veiga

Тази прическа с къдрици със средна дължина придава отличителна екзотична атмосфера. Така че, ако черното е вашият естествен цвят на косата и нямате нищо против, помислете за тези великолепни къдрици като на снимката по-горе.

Прическа за естествени къдрици

Ако сте надарени с естествени къдрици, то това е подходяща за вас прическа. Първо, подстригването на слоеве е най-доброто нещо, което можете да направите с вашите къдрици, за да постигнете максимална текстура. Второ, тази прическа върши чудеса, добавяйки обем към косата ви.

Къдрав лоб с акценти

Прически с къдрициГъстата, къдрава коса може да се възползва от по-късо подстригване като на снимката. Помага по начин като прави по-ефективни и обемни вашите къдрици. Медно русите акценти върху тъмна основа са отличен начин да изпъкнете естествената си текстура.

Къдрици в червено

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mo Safi (@mo_safi_)

Ако искате вашата средно дълга къдрава коса да привлича вниманието, оцветете я ярко! Тази светеща палитра от червено е правилният избор, подчертаващ красивия ви модел на къдрици.

Прически с къдрици в цвят шампанско

Прически с къдрици
Chelsie

Докато дългата коса може да изглежда изискваща и с голяма поддръжка за естествено къдрави момичета, подстригването със средна дължина спасява положението. Несъмнено косата с дължина до раменете отнема по-малко време и продукти и води до дефинирани, еластични къдрици. За да подправите целия стил, изберете вълнуващо русо и добавете бретон от къдрици.

Тъмнокафяви къдрици със средна дължина

Ако търсите начин да направите прическата си по-дефинирана, не търсете повече от подстригване с дължина до раменете. За да направите кожата си блестяща, добавете някои акценти, но се уверете, че не са с висок контраст. По този начин косата ви ще изглежда елегантна и стилна.

Къдрав Боб

Разхлабените къдрици изглеждат особено актуални на катраненочерен боб. За обемни и дефинирани къдрици помолете вашия стилист да ви направи пластове. Прическите на пластове са чудесен избор за подправяне на вашата естествено къдрава текстура.

Странично разделен къдрав боб

Ето още един ярък пример за прически с къдрици и подстригване със средна дължина, което незабавно трансформира видът ви. Изглежда закачливо и сладко и, разбира се, е доста по-обемна. И това не е всичко: за да изглежда косата ви още по-пълна може да я раделите странично.

Прически с къдрици и бретон

Къдравите прически са обожавани, защото изглеждат невероятно сладки, но нищо не може да победи къдрав бретон в надпреварата за привлекателност. Обзалагаме се, че  няма да останете незабелязана.

Прически с обемни къдрици

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RODRIGO VIZU (@rodrigovizu)

Въпреки че дългите къдрици са красиви, те често изискват допълнително време и усилия, за да бъдат поддържани в красива форма, което може да бъде предизвикателство за една жена, живееща в този забързан свят. Добрата новина е, че винаги можете да подстрижете къдриците си по-къси. Късите слоеве, комбинирани с правилния стилизиращ продукт, незабавно ще ги направят да изглеждат по-дефинирани, без да се налага да правите допълнителна миля.

Класически Къдрав Боб

Класическото боб подстригване е един от най-добрите варианти за къдрава коса със средна дължина. Изглежда женствено и сладко и никога няма да излезе от мода. Нещо повече, подобна дължина позволява удобно да приберете къдриците си когато спортувате.

Медночервена къдрава коса

Докато къдриците със средна дължина изглеждат по-обемни от дългата къдрава коса, можете също да подчертаете красивата си текстура с правилния нюанс. Не можем да откъснем очи от този сочен меден цвят, но имайте предвид, че новият ви нюанс трябва да подхожда на тена на кожата и цвета на очите ви.

Прически с къдрици за фина коса

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nubia suarez (@nubiarezo)

Фината и тънка коса е известна с липсата на обем, което е мястото, където къдриците влизат в игра. Докато къдренето може да ви помогне да създадете допълнителен обем, кройката със средна дължина с дълги пластове добавя движение и още повече обем.

Къдрава прическа Сол и Пипер

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jo Anna (@joanna_artistry)

Докато повечето къдрави жени с посивели коси предпочитат да носят къси къдрици , винаги можете да експериментирате с дължината и да опитате подстригване до раменете. Все пак не забравяйте да поддържате косата си редовно, като я подстригвате по-често.

прически с къдрици
Pixabay
прически с къдрици
Pixabay
прически с къдрици
Pixabay
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

5 модерни цветове на дрехи, които ще ви издигнат на върха през лятото

Определено трябва да имате артикули в един от тези нюанси в гардероба си. Те изглеждат не само стилни, но ще ви направят по женствени....