четвъртък, 30 май 2024
13.5 C
София
НачалоКрасота и СтилПрическиПрически с плитки -...

Прически с плитки – 38 идеи

Лесните прически с плитки може да бъдат трудни за намиране, защото повечето от тях изискват определени умения и прецизност, за да се получат. Понякога просто нямате тези допълнителни петнадесет минути сутрин. Следващият път, когато трябва да изхвърчите направо през вратата, без да жертвате своята прическа, опитайте една от тези невероятно лесни прически сплитки.

Семпли прически с плитки

прически с плитки

Добавянето на тънка плитка към вашата небрежна вдигната коса или сплитането на обикновена плитка за  корона, за да разнообразите ежедневието си, няма да отнеме много от ценното ви време. Има, разбира се най-разнообразни идеи за ежедневни плитки, официални плитки та дори афро плитки, които ще срещнете в колекцията по-долу. Ако тепърва започвате да експериментите със стилизирането, опитайте прическата, която наистина харесвате и няма да побързате да развалите.

Холандски плитки

Какво може да бъде по-добре от холандската плитка? Две холандски плитки! Двойните холандски плитки могат да ви помогнат да създадете наистина романтична и женствена визия. Тази прическа изглежда изключително готино, ако имате акценти в косата си.

Двойна холандска плитка

ю

Спомняте ли си как играехте на ластик (ема, е са са) като малко дете по време на почивка? Сега можете да съживите спомените си от детството с тази лесна прическа за сплитане на плитка. Забравете за лентите за глава – този стил ще държи разхвърляните ви кичури назад без неудобни щипки или фиби.

Холандски кок с плитка

Деликатен и необичаен, холандският кок с плитка е идеална прическа за романтичен повод. Нищо чудно, че това е един от най-добрите избори за прически за бал или сватба. Комбинирайте го с рокля с високо деколте и ефектни обеци, за да се почувствате като кралица.

Прически с плитки тип рибена опашка

Тази изискана прическа съчетава холандска странична плитка тип рибена опашка и свободна ниска конска опашка. Разхлабените рамкиращи лицето кичури правят тази жена да изглежда изключително очарователна. Един бърз съвет: използвайте тясна част от косата, за да покриете ластика и да направите стила да изглежда безупречен.

Официална прическа с плитка

Елегантна и секси, тази прическа с холандска плитка определено си заслужава специален повод. Красивите холандски плитки са подредени в обемен кок на тила. Разхлабените кичури спомагат за създаването на правилната атмосфера. Обърнете внимание колко страхотно изглежда този стил на косата с акценти.

Диагонална холандска плитка

Ако търсите стил на холандска плитка, за да подчертаете златистата си коса, не превъртайте повече. Пресъздайте тази диагонална плитка, за да създадете елегантен външен вид. Не забравяйте да оставите няколко свободни кичура, за да подсилите романтичното усещане.

Прически с плитки за дълга коса

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina (@hair.and.nina)

Украсете скъпоценните си дълги кичури с холандска плитка от едната страна на главата си. Този стил е изключително подходящ избор за руса коса. Въпреки че можете да използвате всяка техника за сплитане, холандската плитка ще изглежда най-привлекателна. Не забравяйте да текстурирате останалата част от косата си за по-драматичен вид.

Елегантни плитки на кестенява коса

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝙎𝙪𝙫𝙞 ♡ (@suvisland)

Със сложни прически с плитка като тази, вие сте предопределени всички погледи да се стоварят върху вас. Средният кичур е сплетен във френска плитка, докато страничните кичури са майсторски направени в холандски плитки. Тази прическа идеално допълва кестенявия нюанс на косата на модела.

Холандски пикси плитки

Ако имате пикси прическа и искате да бъдете гъвкави без много усилия, можете да формите вида на късата си коса, като добавите холандска плитка. Кой ви каза, че няма много прически за къса коса?

Френска плитка с рибена опашка

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PERFECT HAIR (@perfecthairfrogner)

Модерен и спретнат, този стил е идеален за съвременната бизнесдама. Разкошните руси нюанси  са представени красиво в тази плитка, която започва от самия връх на главата и се спуска каскадно по цялото рамо. Разликата, която прави френската плитка е наистина поразителна.

Сплетени плитки с рибена опашка

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia & Linda (@aurorabraids)

Няма друга дума за тази прическа…освен зашеметяваща! Колкото и сложно да изглежда, създаването й всъщност е доста просто. Косата е разделена на три секции, като всяка част е с рибена опашка. Накрая трите плитки се сплитат заедно, за да създадат този спиращ дъха вид.

Официална плитка с рибена кост

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catherine Bryant (@catherinestroh)

 Тази плитка с рибена опашка може да изглежда смущаваща в началото, но не се страхувайте! Колкото и сложен да изглежда, този стил е една непрекъсната плитка през задната част на главата. Долната половина на косата също е сплетена и усукана, за да създаде прост, но елегантен кок в основата на врата.

Разхвърляна френска плитка с рибена опашка

Възхитителна прическа… без съмнение! Разхвърляното настроение на тази визия, съчетано с френския метод на сплитане, създава мек, привличащ вниманието стил. Френската рибена кост започва от линията на косата от едната страна и се извива към другата страна на главата. Долните кичури, които не са сплетени, се събират в свободен нисък кок.

прически с плитки

прически с плитки

прически с плитки

прически с плиткиНабити френски плитки

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia & Linda (@aurorabraids)

Няма нищо по-добро от френска плитка, да не говорим за френски плитки, направени като рибена кост! Тези две плитки са супер масивни, придавайки по-неземно излъчване на цялостната визия.

Холандска плитка с рибена опашка

Виждали ли сте някога тази „обърната“ плитка във формата на рибена кост? Целта на холандската плитка е да създаде плитка, която се издига над повърхността на косата и изглежда доста впечатляващо, придавайки по-елегантно излъчване на вашата прическа. Завършваща със сладка сплетена конска опашка с кичури, тази плитка е на мода и в момента.

Прическа тип кръстосана плитка

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melissa Cook (@missysueblog)

Тук имаме поне пет различни плитки, всички заплетени в един уникален стил! Задната част на главата е кръстопът на няколко плитки, за да проправи пътя за свободната, елегантна плитка тип рибена кост.

Прически с плитки – смесено сплитане

прически с плитки
Снимки: Teresa

Ако имате дълга копринена дълга коса, има огромен избор от прически, които можете да опитате. Ето и няколко примера по-долу:

прически с плитки

прически с плитки

прически с плитки

прически с плитки

прически с плитки

прически с плитки

прически с плитки

прически с плитки

прически с плитки

прически с плитки

прически с плитки

прически с плитки

прически с плитки

прически с плитки

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Защо витамин Е трябва да бъде част от режима ви за грижа за кожата

Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново, но напоследък се наблюдава скок в популярността благодарение на тенденцията „стъклена кожа“. TikTok-ърите публикуват видеоклипове...