НачалоЗа домаРазберете в кой знак...

Разберете в кой знак е Венера и как да спечелите мъжа

По знака на Венера, може да разберете кои жени го привличат най-много. Стил, имидж, поведение – всичко това можем да разберем само по датата на раждане!

Венера в Овен

Такива мъже се влюбват в ярки, секси момичета, буквално в амазонките! За тях са привлекателни ярките цветове в дрехите, грима, смелите изображения, с черен пипер. Спокойни момичета, скромници, домакини няма да им подхождат.

Венера в Телец

Но мъжете с такава Венера, напротив, харесват икономични, домашни момичета. Основният критерий за привлекателност е естествената красота, без наглост и яркост . Такъв мъж обича спокойствието и премереността в отношенията и общуването като цяло, истериците – незабавно минало!

Венера в Близнаци

Основният параметър за началото на влюбването е лекотата и непосредствеността в общуването. Като цяло комуникацията е техният основен език на любовта, така че винаги трябва да има за какво да говорите с вас, той цени интелигентността и ерудицията, както и свободата и променливостта: не трябва да има време да скучаете!

Мъжете с такава Венера харесват привързани, нежни момичета, които излъчват женственост и доброта. Той оценява способността да създава комфорт и топлина наблизо, да го обгражда с грижа. Без дръзки и ярки изображения: ако искате да привлечете вниманието му към себе си, изберете най-деликатните и романтични тоалети!

Венера
Венера / stock.adobe.com

Венера в Лъв

Този тип мъже харесват кралици, истински лъвици, победителки, от които лъха най-скъпият парфюм, който свети като звезда в небето. Тя определено трябва да знае стойността си, да бъде образована и възпитана, да може да се представи в обществото: с една дума – кралица!

Венера в Дева

Мъж с Венера в Дева на първо място ще обърне внимание на чистотата и точността на момичето. Тук акцентът е върху практичността, яснотата, сдържаността. Тя трябва да бъде доста скромно, трудолюбиво и услужливо момиче. Но избухвания, промени в настроението, демонстративно поведение – всичко това ви отдалечава максимално от образа на идеалното момиче .

Венера във Везни

Аристократизмът, маниерите, ерудицията са основните критерии за такъв мъж. Той е много запален по красавиците, истински ценител на естетиката, той ще забележи всеки детайл в образа ви, затова, ако искате да привлечете вниманието му, винаги трябва да сте облечени с вкус и с игла, да знаете етикета и да проектирате хармония в този свят!

Венера в Скорпион

Скандалка, провокатор, кучка – това е типът, който събужда чувства у тях! Сексуалността, дързостта, вътрешната сила на момичето са много важни за мъжете с Венера в Скорпион. Страстите винаги трябва да бушуват във връзката ви, ревността, скандалите и провокациите, експериментите в сексуалния живот само запалват искра в тях! Но такива мъже дори няма да погледнат спокойни и тихи момичета, това е скучно за тях.

Венера в Стрелец

Мъжете с такава Венера харесват „специални“ момичета, не като всички останали, например: с висок статус, елитно образование или богато родословие / среда. Винаги трябва да има повод да се гордеете с вас и да се хвалите пред всички. Привлича смелост, оригиналност, експанзия и авторитет.

Венера в Козирог

Такъв мъж се влюбва в сериозни, независими жени, които имат свои собствени цели и планове за този живот, които не правят списък с желания и списък с желания, но вземат и постигат всичко със собствените си ръце. Той няма да оцени вашите експерименти в дрехите или външния вид, но ще обърне внимание на социалния ви статус и това, което правите в живота. Между другото, такива мъже се люлеят в отношенията дълго време и могат да тестват чувствата ви за сила, преди да решат да предприемат сериозна стъпка.

„Първо приятелство, а после…ще видим“ – типичен мъж с Венера във Водолей!

Основната ценност е свободата във всичко, опитайте се поне малко да нарушите личните му граници, няма да забележите как той бяга. Креативност, смелост, странности, шокиране и свобода: всичко това се придържа към Водолей Венера.

Такива мъже харесват мистериозни жени, с фина душевна организация, с усещането, че момичето е от друга планета. Възвишено, романтично, дори малко приказно – така той си представя своя идеал в главата си. Между другото, много ще му хареса, ако вие сте водещи във връзката ви, той с удоволствие ще поеме втора роля и ще ви последва до края на света. Нежност, крехкост, романтика и женственост: всичко това го подлудява!

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Морковена торта с маскарпоне

Всички обичаме торти и най-често те са еднотипни от няколко блата, слепени с крем, но тази рецепта за морковена торта с маскарпоне, ще разчупи...