НачалоХороскоп за днес и утреРибите потъват в спомени,...

Рибите потъват в спомени, Везните да се въоръжат с търпение – хороскоп за 20 февруари

Хороскоп за 20 февруари

 

Овен

Не подценявайте инструкциите, особено ако вече сте ги прочели и подписали. И още повече, не трябва да ги нарушавате. Това може да ви навлече неприятности в бъдеще.

Телец

Днес може лесно да превърнете своята привлекателност и чар в тайно оръжие, но не се самозабравяйте. Използвайте това, само когато имате нужда наистина.

Близнаци

Днес ще трябва да подходите с пълна отговорност към всеки въпрос, дори и към най-незначителния. Само в този случай ще има напредъка, който отдавна желаете.

Рак

В момента сте или в началото на сериозна връзка, или в края й, а какво точно ще се случи по-нататък зависи изцяло от вас. Не забравяйте, че трябва да обвинявате или само себе си за последствията от текущите събития.

Лъв

Днес, за да стигнете до желаната, но много далечна цел, пътят ще трябва да бъде разделен на малки сегменти, всеки от които според вас ще бъде доста реалистичен. Планирайки деня си по този начин, ще имате добри шансове да го завършите успешно.

Дева

Днес колкото повече ви е неприятно дадено занимание, толкова по-бързо ще се справите с него. Струва си да отделите малко време и да се справите с всички неприятни неща, натрупани напоследък.

Везни

Днес само търпение и спокойствие ще ви спаси от ситуацията в която сте попаднали. Преструвайте се, че това, което се случва, не ви засяга и ще оцелеете успешно до края на деня.

Скорпион

Днес ще бъдете прекалено чувствителни към всякакви мистерии, тайни и други интригуващи неща. Не се забърквайте в неща които са неприсъщи за вас, по-добре си починете.

Стрелец

Време е да започнете да предприемате действия, въпреки че може би все още не знаете как. Помнете, че малките стъпки напред са от решаващо значение.

Козирог

Днес трябва да демонстрирате благ характер и желание да простите и забравите почти всички грехове на някого. Това най-вероятно си има причина и вашите действия ще ви се отблагодарят в бъдеще.

Водолей

Не се отказвайте от поставените цели, особено днес. Ако се откажете е възможно да се появи обстоятелство, което може да спаси положението, но тогава ще бъде твърде късно.

Риба

Спомените със сигурност са приятно нещо, но много повече ползи и удоволствие може да получите, ако гледате напред.

Кулинарно предложение: Фокача с маслини и чери домати

снимка: stock.adobe.com

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име