НачалоКрасота и СтилМаникюр и ноктиСвеж маникюр за лятото...

Свеж маникюр за лятото в пъстри цветове

Избирането само на един цвят за нови и свеж маникюр може да бъде като невероятно трудна задача. С толкова безкрайни възможности за дизайн на маникюр, как можем да разберем дали искаме да се ангажираме единствено с флорални мотиви, геометрични фигури или плътен цвят нокти. Точно в тези моменти на нерешителност идват идеите за маникюр в изпъстрени цветове. Когато имате повече от една идея или искате да опитате различни тенденции наведнъж, смесете цветове и няколко дизайна в един. Така със сигурност ще получите нещо по-различно и ефектно.

Свеж цветен маникюр

Използвайте комбинация от любимите си нюанси на дъгата, за да създадете този  раиран маникюр. Това е семпъл дизайн върху чиста гола основа.

Маникюр с напречен омбре ефект

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Този преливащ дизайн се отличава с напречен градиент на всеки нокът, който избледнява от индиго до червено. Можете да пресъздадете външния вид, като нарисувате два цвята един до друг и плъзнете клечка за зъби през линията, за да се смесят.

Многоцветно каре

Използвайте комбинация от цветове, за да създадете подобен кариран дизайн. Тази визия се отличава с каре в цветове от дъгата върху гола основа, допълнена от бели маргаритки.

Свеж маникюр а акценти от цветя

свеж маникюр
Morgan

Този динамичен дизайн включва изсушени цветя върху блестящ дизайнa на нокти с преливащи цветове. Тук всеки нокът има различен цвят, което прави маникюр още по свеж и носи лятно настроение.

Цветен френски маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chitchatnails (@chitchatnails)

Заложете на изчистена и семпла визия с многоцветни френски връхчета. Тук всеки нокът има различен цвят за свеж и красив външен вид.

Униклано красив маникюр в несъответстващи форми

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dayanna I. Sapiens (@disseynails)

Този дизайн доказва, че има безкрайни начини за рисуване на несъответстващи нокти. Някои нокти са карирани, а други са изрисувани с малки цветя и плодове, което го прави уникален и оригинален сам по себе си.

Маникюр цветен вихър

свеж летен маникюр
Rosado House

Всеки сантиметър от тези къси нокти е облечен в ярки цветове във завъртян като вихър дизайн. Забавната част от тази визия е, че няма определен модел, а само ярки нюанси, които се завъртат на всеки пръст, подобно на водовъртеж.

Хромирани френски нокти в пъстри цветове

Придайте на френския си маникюр колоритен и празничен привкус с хромирания градиент на дъгата, което ще го направи още по-свеж за горещото лято.

Други идеи за свеж маникюр

свеж маникюр
Rosado House
свеж маникюр
Rosado House
свеж маникюр
Rosado House
свеж маникюр
Rosado House
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...