Стилни идеи за летен маникюр за дълги нокти

Нищо не крещи лято така, както яркият и летен маникюр за дълги нокти. Независимо дали имате дълги нокти, летните тенденции в никакъв случай няма да ви подминат. Събрахме любими летни дизайни за дълги нокти, за да ви дадем малко вдъхновение за следващата ви среща с маникюрист.

Цветен летен маникюр за дълги нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cirque Colors (@cirquecolors)

Използвайте ноктите си като платно и бъдете истински Пикасо. Най-хубавото е, че този маникюр е дори по-лесен за пресъздаване отколкото си мислите. Разбира се няма да е ле да попитате как се прави, ако специалистите са по-жедри в приказките.

Маникюр за дълги нокти с абстрактни мотиви

 

View this post on Instagram

 

A post shared by missbeautybluish (@beautybliush)

Ако ягодовият сладкиш и портокаловият сладкиш имаха едно общо наименование, това щеше да е този дизайн в щастливи нюанси. И не се заблуждавайте, може да го направете по-лесно, отколкото изглежда. Просто започнете с розова основа за лак и след това завъртете извити линии в различни цветове.

Лимонов летен маникюр за дълги нокти

Когато животът ви поднесе лимони, освен да си направите лимонада, може и да помислите как да включите този кисело но свеж плод в следващия си маникюр. Ако цитрусите не ви харесват, винаги можете да изберете ягоди, череши или дори дини в маникюра си.

Маникюр за дълги нокти с „конфети“

летен маникюр за дълги нокти
demet.nail.

След като отсъствието от офиса приключи, началото на ваканцията ви кара да сте готови за парти. Отпразнувайте тази атмосфера с нокти, вдъхновени от конфети. Изберете летни цветове, за да направите дизайна точно за сезона.

Морски дълъг маникюр

летен маникюр за дълги нокти
Sam 🇲🇽

Тенденцията на водните нокти беше основно създадена за лятото. Първо нанесете един слой син лак върху ноктите си. След това направете точков дизайн върху нокътя с цвят, който е два или три нюанса по-тъмен и завършете, като използвате инструмент за поставяне на точки.

Лятна дъга

летен маникюр за дълги нокти
Onyx Nail

Този маникюр за дълги нокти е в почти всички цветове на дъгата и включва весели летни нюанси, които придава изтънчен акцент този интересен поглед към френския маникюр.

Тропически маникюр за дълги нокти

тропически маникюр за дълги нокти
shineup.beaute

Класическия френско маникюр винаги е на мода. А само с малко добавяне на морски елементи, като морски звезди и черупки, може да получите още по невероятен завършек.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...