четвъртък, 30 май 2024
15.8 C
София
НачалоЗа домаУкраса за Хелоуин, идеи...

Украса за Хелоуин, идеи за декорация за най-страшния ден :)

Украса за Хелоуин с малко креативност в последния момент. С малко креативност и някои леснодостъпни материали можете да превърнете дома си в обитаван от духове убежище за нула време 🙂

Украса за Хелоуин

Приготвяйте вашите занаятчийски принадлежности и се подгответе за някои идеи, които да ви помогнат да се вдъхновите за украса за Хелоуин в последния момент.

Призраци от торби за боклук

Може да звучи несериозно, но повярвайте това е страхотна идея за украса. Ако имате бели торби за боклук и нещо с което да ги напълните за главата (топка или балон), това ще бъде изключително лесно. Може да използвате спортни топки или да балони.

След това поставете бялата торба за боклук върху топката и завързвате врата на призрака с няколко ленти от друга торба за боклук.

След това всичко, което трябва да направите, е да нарисувате страшно лице върху предната част на топката и сте готови. Имате бърза и лесна домашна украса за Хелоуин.

Призраци от гирлянди

Украса за Хелоуин
pexels.com, CC 0

Тази забавна идея за изработка на призраци ще придаде на къщата ви допълнително призрачно докосване. Всичко, от което се нуждаете, е бяла хартия. Оформете кръг с малка дупка. в центъра поставете топче и свийте под топчето с конец за да получите малка фигурка, която ще украсите като призрак.

Тази идея за декорация за Хелоуин може да бъде поставена около камината или покрай стените на къщата ви, за да стане още по-зловещо. Ако се чувствате още по-креативни, залепете фалшиви паяци на стената с призраците, за да изпъкнат стените ви!

Хартиени прилепи

Украса за Хелоуин
stock.adobe.com

Това е една от любимата украса за Хелоуин на много хора. Имате нужда от черна хартия, към която може да използвате шаблон на прилеп или просто да го нарисувате сами.

След това може да изрежете рисунката и да сложите копчета за  очи. Ако искате да направите прилепа по-страшен, може не добавите червена боя за очите и капки червена боя около устата му, за да изглежда като истинска кръв! Призрачно нали?

Ролки от тоалетна хартия

Вместо да изхвърляте ролките от тоалетна хартия, защо не направите нещо вълнуващо от тях? Всяка ролка от тоалетна хартия, която имате, може да бъде боядисана или проектирана като различен герой за Хелоуин.

Може да използвате бял спрей боя и да нарисувате малък призрак или зелена боя за да нарисувате Франкенщайн.

Също така може да използвате черна спрей боя и да превърнете малките тръбички в котки, като нарисувате котешки лица върху тях. Звучи като страхотна домашна декорация за Хелоуин!

Фалшиви паяци

Фалшиви паяци като украса
stock.adobe.com

Знаем, че повечето хора се страхуват от паяци, така че защо да не ги направите за Хелоуин? Може да използвате черни балони или да изрежете кръг от черна хартия. След това ще трябва да залепите шест крака, по три от всяка страна, така че паякът да оживее и да изглежда по-реалистичен.

Призрак от туби и буркани

Ще се наложи да изпразните всички големи туби за тази украса 🙂 Вземете празна туба бяла за предпочитане) и нарисувайте страшно лице на нея.

Ако имате лампички с батерии, може да писнете няколко през гърлото, за да получите  по-поризрачен ефект.

Надяваме се тези декорации за лесна украса за Хелоуин да ви помогнат да направите дома си наистина страшен 🙂

Разгледайте още идеи за празнична украса на най-страшния ден – Хелоуин.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Защо витамин Е трябва да бъде част от режима ви за грижа за кожата

Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново, но напоследък се наблюдава скок в популярността благодарение на тенденцията „стъклена кожа“. TikTok-ърите публикуват видеоклипове...