НачалоКрасота и СтилУниверсални прически за жени...

Универсални прически за жени над 50 с очила

Ако търсите универсални прически за жени над 50 с очила, вие сте на правилното място. Събрахме колекция от перфектни прически, които вървят с различни видове очила. Голяма част от жените на възраст 50+ имат нужда от корекция на зрението, а тези дами показват, че очилата могат да допълнят визията и да я направят още по-стилна! Просто изберете очила, които подхождат на формата на лицето и начина ви на живот, и си подарете модерна младежка прическа.

Преди да подстрижете косата си, уверете се, че имате точните за вас очила. Запомнете правилото, одобрено от професионалисти: допълнете визията си с подходящи рамки, и ги коригирайте. Не забравяйте да проверите най-новите модни тенденции за очила да избегнете старите модели. Съчетайте рамките с цвета на косата си. Сега, когато сте избрали правилните очила, можете да преминете към прическите. По-долу ще намерите идеи за къси, средно дълги и дълги кичури.

Универсални прически – пикси с изрязани страни

 

Универсални прически за жени над 50 с очила
ketkes.com

Универсално остро пикси за кръгло лице с очила

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brynn || Lox Salon (@loxbybrynn)

Опростената прическа може да бъде най-добрият начин за носене на къси прически за жени над 50 с очила. Това супер късо пикси с къс бретон не може да бъде по-лесно за оформяне. Пепелявокафявият цвят на косата осигурява неутрален фон, така че вашите очила наистина ще изпъкват.

Универсален текстурирана боб прическа

Подстрижете фината си права коса на стилен боб с бретон. Страничната част е недефинирана и небрежна, което допринася за малко допълнителен обем в горната част. Тъмният цвят е добре балансиран с ярки сребърни отблясъци на короната, което също придава усещане за височина и женственост. Оставете малко коса зад ушите, за да покажете нежни обици.

Пикси с къси страни

Когато сте решени да направите остро изявление, пикси прическите с извит назад кичур са точното нещо. Супер женствен и ултра метрополитен, това е характерен стил, който можете да създадете свой собствен, като промените цвета на косата си, за да съответства на любимите ви рамки в смели цветове.

16 модерни прически за жени над 50 (модни фризури)

Фънки пикси кройка с дълги бакенбарди

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mikyla Nicole (@hairbymikyla)

Пикси прическите с дълги страни и заострен тил изглеждат страхотно с чифт фънки очила, които показват младежкия ви дух. Разрошете частта на короната за допълнителна височина и ефект и не забравяйте да използвате палитра от живи цветове, която извежда най-доброто от естествения ви тон на кожата.

Сив лоб с дълъг разделен бретон

Жените над 50 години могат да се чувстват уверени, носейки дълги прически, като се похвалят с естествена коса тип „сол и пипер“. Разделете косата си отстрани и опитайте с по-тъмни рамки. Този подход помага на очите ви да изпъкнат и създава изтънчен баланс между цвета на косата и тена на кожата ви.

Универсални прически за жени с очила – асиметричен боб

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @balayagebybreaunie

Боб прическите с дължина до брадичката са класически начин да изглеждате секси и професионално в същото време. Бяло-русият цвят на косата лесно прикрива сивата ви, но дори когато корените пораснат, те ще се слеят точно. Оставете едната страна да падне пред очите ви в стила на надникване и нежно пъхнете другата страна зад една на ушите си.

5 подмладяващи къси прически за жени + съвети

Пикси подстригване с асиметричен бретон

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Malin Andersson (@malin.frisyr)

Асиметричният бретон, подстриган наклонено, е популярен начин за дамите с очила над 50 да носят къса коса със скосен бретон. Скосеният бретон привлича вниманието към хубавите скули и нежните рамки.

универсални прически за жени с очила над 50

универсални прически за жени с очила над 50

универсални прически за жени с очила над 50

универсални прически за жени с очила над 50

Ярко русо с тъмни корени

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Summer S Evans (@summerevansstudio)

Хубава идея за тънка коса с очила е да римувате цвета на корените с цвета на рамките си и да подчертаете дължините. Черните рамки подхващат корените на сенките и създават усещане за дълбочина и обем. Разхвърляната странична част и прибраните зад странични части добавят допълнителна порция неформалност към авангардната прическа.

Кулинарно предложение

Рецепта за лесен и сочен шоколадов кекс

Козуначена плитка на баба

 

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Маникюр омбре – сезонни идеи и още нещо

Популярния маникюр омбре може да не е новост, но отново е в тенденция, отчасти благодарение на популярността на френския омбре с форма на бадем...