НачалоКрасота и СтилФренски зимен маникюр 2024...

Френски зимен маникюр 2024 – коледни нокти част II

Френски зимен маникюр 2024 – останаха  да ви покажем още 6 дизайн в продължение на статията от вчера за празничен дизайн на френски коледен маникюр.

От различните дизайн и стил на вашите нокти, вдъхновени от Коледа и зимата може да избирате и да направите ноктите си красиви за събиране, парти или просто за семейна вечеря по време празниците и макар да е модна подсказка за тенденции за зима 2024, защо не го изпробвате още през отиващата си 2023 година.

Понякога добавянето на една единствена празнична нотка към иначе привидно обикновен дизайн може да направи ръцете ви да изглеждат още по-красиви.

Френски зимен маникюр 2024 тип медни ленти

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от M e g (@gel.bymegan)

Друга опция за зимен френски маникюр – тези връхчета напомнят медни проводници, но са толкова шик за специален повод или просто за да придадат на ежедневния ви маникюр нотка празнично настроение. Те са семпли и подхождат на всички форми на ноктите, макар и по-късите изглежда са най-популярният вариант в момента и има защо, както доказва снимката по-горе.

Двойни блестящи френски връхчета

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от M e g (@gel.bymegan)

Ако наистина искате да прегърнете нов дизайн на френския връх, защо не го направите двоен? Тази визия включва две линии, боядисани с блестящ сребрист лак за нокти и ефектът е наистина прекрасен. Те все още са семпли, но идеални за обратното броене до големия ден.

Черен зимен маникюр 2024

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Dian Mitchell (@paintedby_didi)

Разбира се, празничните червени и златни блясъци не са за всеки и кой казва, че Коледа не може да бъде просто извинение за много шикозна визия на ноктите? Черните френски връхчета са вечни, толкова стилни и определено заслужават внимание през този празничен сезон.

Тъмни борови връхчета за зимен маникюр

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Mateja Novakovic (@matejanova)

Докато червените нокти имат тенденция в сезона есен/зима, зеленото заслужава внимание точно сега, когато покрай Коледните и новогодишните празници. Тези зелени връхчета са приложени към квадратни нокти и имат по-изразена извивка, която изглежда сепмпла и чиста.

Френски зимен маникюр 2024 – червени коледни връхчета

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Saskia Fenwick (@saskiafenwick)

Говорейки за червено, не бихме могли да не включим нотка празнично червено в този списък. Ако търсите наистина лесна коледна визия на ноктите, това е тя. Ярко червеното винаги е синоним на това време на годината, така че не можете да сгрешите.

Що се отнася до върха на този, в зависимост от дължината на нокътя ви можете да адаптирате този цвят на ноктите към предпочитаната от вас форма, независимо дали това е голяма извивка на полумесец или просто микровръх.

Перлени зимни нокти със син връх и бели перли

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Alexandra Teleki (@thehotblend)

Този зимен маникюр 2024 се състои от тъмносиньо хромиран вид с малки бели перли може да изглежда малко сложен, но когато го направите, ще бъде наистина приказен. За целта се прави с млечнобял основен лак, хромово син връх и няколко перли, осеяни около нокътя – всъщност не е трудно, нали?

зимен маникюр 2024
Freepik/

Надяваме се с този последен за статията пример да сме попълните запасите ви от идеи, които да приложите и да блеснете със своя зимен маникюр през 2024 година, а може и да започнете още от сега.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хидробоб прическа – завръщането на мократа коса

Хидробоб прическата е отново на мода! Боб прическата е била доста голяма тенденция през по-голямата част от миналия век. Този подход за подстригана и...