НачалоКрасота и СтилМаникюр и ноктиФренски маникюр за къси...

Френски маникюр за къси нокти

Френски маникюр за къси нокти е точно това, което гласи. Микрофренският маникюр е много фин поглед върху класическия френски маникюр с една единствената разлика –  линията на лака е направена много по-тънка от типичната и ноктите разбира се са много по-къси от тези на традиционния.

Френски маникюр за къси нокти

Френският маникюр за къси нокти не е съвсем нов,  вероятно е толкова стар, колкото и самият френски маникюр. Тенденцията за този къс маникюр е супер минималистична, затова много клиенти избират нея.

Това е забавен обрат на обичайния френски и предлага дизайн за тези, които искат да опростят нещата , защото добавя измерение към нокътя, без да изглежда тежък или да го прави много къс на вид. Напротив, тънката линия всъщност издължава формата на нокътя.

Двоен френски маникюр с къса дължина

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bethany Haddaway (@_nailsbybethany)

Този двоен квадратен маникюр от френски тип е изключително лесен за дизайн. Първо нанасяте светлата основа, върху която оформяте овала с тъмно лилаво. Разбира ще ви е нужен макет за да се справите по-добре.

Класически френски маникюр за къси нокти

Тази визия на ноктите е класика и то с причина – винаги изглежда добре. Направете го с какъвто цвят желаете, по ваш вкус.

Бебешко синьо за къси нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glow Beauty Bath (@glowbeautybath)

Тук няма какво да кажем, сладък е, подходящ за къси нокти и не на последно място, това определено е френски маникюр.

Лавандулов мъгла

Този френски маникюр за къси нокти е постигнат с различен основен цвят, а люляковия цвят със сигурност е подходящ за сезона.

Двойна дъга за френски къси нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails)

За да направите тази визия, помислете за добавяне на друга арка около една трета от пътя нагоре по нокътя. Уверете се, че отразява формата на върха за по-сплотен вид.

Изтънчен блясък с къс френски маникюр

Изборът на искрящ връх означава, че наистина можете „да си получите тортата и да я изядете“. По-голямата част от нокътя все още изглежда елегантна и изискана, но блясъкът отгоре добавя малко причудливост. Ще върви перфектно от сутринта до вечерта.

Перлен френски маникюр за къси нокти

Тези блестящи френски нокти са абсолютни демонстративни. Френският връх добавя класически елемент към иначе нестандартния маникюр.

Издължен френски маникюр за къса дължина на ноктите

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Studio 54 West (@studio54west.ky)

За малко по-дълги нокти, заоблена, бадемова форма допълва идеално френската визия.

Ефекта на пеперудата

Този френски маникюр за къси нокти съчетава умело оранжевия цвят, който перфектно се допълва с пеперудените ваденки. За да не се пренасити маникюрът с прекалено много акцент, добавете пеперуден ефект само на 2 или три от ноктите.

Френски къси нокти с позлатени върхове

Талантлива, брилянтна, невероятна,  спираща шоуто, грандиозна и напълно уникална – този дизайн на маникюр на Лейди Гага е нещо, което си заслужава да пробвате.

Разгледайте тези уникални визии на френски маникюр за по-къси нокти на стилиста Гергана Добрева.

Френски маникюр за къси нокти

Френски млечни къси нокти

Френски маникюр за къси нокти

Френски маникюр за къси нокти

Френски пастелни къси нокти

Френски маникюр за къси нокти

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хороскоп за утре, 16 юли 2024:

Добро време за интелектуална дейност, общуване и учене. Отношенията между влюбените ще се развият към по-добро. Хороскоп за 16 юли 2024 Овен днес имате склонност да летите...