НачалоКрасота и СтилПрическиХидробоб прическа - завръщането...

Хидробоб прическа – завръщането на мократа коса

Хидробоб прическата е отново на мода! Боб прическата е била доста голяма тенденция през по-голямата част от миналия век. Този подход за подстригана и мокра коса продължи да се развива през годините, което ни доведе до хидробоб прическите отново тази година.

Какво е хидробоб прическа?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobby Eliot (@bobbyeliot)

И така, какво представлява хидробобът и как се различава от другите къси прически, които вече сме виждали… Хидробоб е къса прическа, обикновено около линията на челюстта, която е оформена в мокър вид. Основните й характеристики са определящата дължина и мокра или влажна текстура.

Освен това, докато мокрият стил не подлежи на обсъждане за хидробоб, стилистът на знаменитости Чаз Дийн казва, че самата кройка е специална.

Всяка боб прическа може да бъде стилизиран в хидро боб. Въпреки че, това, което отличава хидробоб от другите боб прически, не е визията, а стилът. Изчистените линии го правят силен, гладък и лъскав вид с мокър завършек.

Сега, когато температурите се покачват, хората възприемат подобен външен вид все по-често.

Как да си направите прическа хидробоб

хидробоб
хидробоб прическа

Ето кратък преглед на това как да получите вида на мократа коса на хидробоб.

Първото нещо, която трябва да направите е да се подстрижете, ако все още не сте го направили. Хидробобът се отсича точно над рамото и се отличава с чисти линии и минимални слоеве.

Най-добрият начин да получите този вид е с излизате от душа, когато косата ви е мокра. Използвайте балсам в дълбочина, за да подхраните истински кичурите си, и помислете за гланцираща терапия

Нанесете обилно пяна, докато косата е все още мокра. Нанесете приблизително количество с размер на топка за голф върху косата си от корена до върха като разресвате всеки ред от косата си след нанасяне. Това ще ви помогне да оформите и балансирате задържането.

Стил и фиксиране: Продължете да оформяте косата си по желание, като я срешете назад и оформите външния вид. След като се заглади назад, не я докосвайте. Просто използвайте лак за коса и той трябва да издържи.

Добавете спрей за блясък: За допълнително лъскаво покритие, добавете леко разпръскване на спрей за блясък към стилизираната ви визия, което ще помогне на косата ви да улови светлината и да запази този мокър вид за по-дълго.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...