НачалоХороскоп за днес и утреХороскоп за утре, 27...

Хороскоп за утре, 27 февруари: Везните да си почиват, Дева се затваря в себе си

Хороскоп за утре, 27 февруари 2024

 

Овен

Днес ще бъде важно не какво знаете, а как сте придобили тези знания. Ако не искате да разширявате тази хлъзгава тема, по-добре е да запазите тази информация за себе си.

Телец

Днес ще имате реален шанс да наваксате с пропуснатото. Способността ви да действате бързо, но без излишно бързане ще бъде временна, така че я използвайте максимално.

Близнаци

Не позволявайте на другите да правят това, което можете да направите сами. Не биха могли да се справят по-добре от вас в точно това, така че отстоявайте позициите си.

Рак

Този ден може да се окаже изключително плодотворен за вас. Но само при едно условие. В никакъв случай не позволявайте да ви развалят настроението.

Лъв

Ако постигането на цел, за която копнеете, изисква малък риск, днес можете да го поемете. Ако загубите, можете да се утешите с факта, че поне сте натрупали полезен житейски опит.

Дева

Днес може да гледате на живота с известно разочарование. Даже бихте искали да поставите знак „Не ме безпокойте, зло куче“ на всяка врата за да се уедините.

Везни

Не се опитвайте да правите нищо сами в този ден. Защо да се преуморявате, ако лесно можете да привлечете много хора към каузата.

Скорпион

Днес е по-добре да бъдете учтиви, отколкото искрен. Вашата правдивост няма да бъде оценена.

Стрелец

Днешният ден ще ви донесе чувство на несигурност и в същото време възхищение от случващото се. Не бъдете плахи, отдайте се на приятни предложения и няма да съжалявате.

Козирог

Днес може да ви се наложи да играете ролята на развален телефон. Направете всичко възможно, за да сте сигурни, че ще останете право разбрани като посредник в това.

Водолей

Ако не получите това, което искате днес, ще трябва да обвинявате само себе си. Не трябва да има други, на които да стоварите вината.

Риба

Днес е един от тези дни, за който по-късно ще си кажете: „Търпението е злато“ (а не мълчанието). Каквото и да се случи днес, щастливият край ви е гарантиран.

Кулинарно предложение: Техника за маслено многолистно тесто

снимка: stock.adobe.com

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Морковена торта с маскарпоне

Всички обичаме торти и най-често те са еднотипни от няколко блата, слепени с крем, но тази рецепта за морковена торта с маскарпоне, ще разчупи...