четвъртък, 30 май 2024
13.5 C
София
НачалоХороскоп за днес и утреХороскоп за 12 април...

Хороскоп за 12 април 2024: Овен прави големи покупки, Козирог помага на приятел

Разберете какво вещаят звездите за вас на 12.04.2024, на какво да обърнете внимание и от какво да се предпазите.

Дневен хороскоп за 12 април 2024

Овен

Днес имате шанс да закупите нещо много издръжливо и качествено, може би за цял живот. Вземете мерки, обаче за да не се окаже менте.

Телец

Хората около вас днес ще се интересуват много повече от това, което правите в момента, отколкото от плановете ви за бъдещето. Така че е по-добре да не ги изричате на глас.

Близнаци

Днес рискувате да се превърнете в идеален купувач (това е този, който помита всичко безразборно и в големи количества). Ще бъде във ваш най-добър интерес, ако не  напускате къщата 😉

Рак

Днес най-вече ще имате нужда от събеседник. Не толкова от събеседника, а колкото от слушателя, който от време на време казва да ви кима.

Лъв

Единственото нещо, което ще помрачи деня ви, е навикът за минимален комфорт. Дори няма да имате време да се настаните удобно.

Дева

Опитайте се да се отнасяте с разбиране към дребните неприятности, които близките ви най-вероятно ще ви създадат през деня. В крайна сметка неприятностите наистина ще са малки.

Везни

Днес можете да получите много добри оферти, което само по себе си е чудесно, но това обстоятелство ще ви постави пред необходимостта да изберете най-доброто, чието качество не винаги е очевидно. За да не се ядосвате по-късно, не бързайте с решението.

Скорпион
Ако не сте в състояние да изпълнявате собствените си задължения, какво право имате да изисквате това от другите? Покажете желание и способност да носите отговорност за думите си и всичко ще стане по-лесно, включително и за вас.

Стрелец

Днес ще бъдете равен сред великите. Ще имате известна власт над хората, но не забравяйте за отговорността, която ще падне върху раменете ви.

Козирог

Днес трябва да насочите ваш приятел или роднина в правия път. Опитайте се да му помогнете от сърце, този жест ще ви бъде върнат.

Водолей

Днес вероятно ще ви се наложи да оставите лични проблеми и да работите в полза на широката общественост. Можете да опитате да се измъкнете, но ще ви бъде напомнено за това съвсем скоро.

Риби

Днес е идеален ден за ползотворни и морално удовлетворяващи дейности. Предупредете семейството си предварително, вероятно ще закъснеете днес.

Великденски предложения:

Домашен козунак на конци

Изпитана рецепта за козунак на конци

Козунак по стара рецепта

Козуначени крапфени

Лимонов Козунак

Козуначени цветя

Красота и стил:

Френски маникюр 2024 (селекция от визии)

предишна статия
следваща статия
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Защо витамин Е трябва да бъде част от режима ви за грижа за кожата

Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново, но напоследък се наблюдава скок в популярността благодарение на тенденцията „стъклена кожа“. TikTok-ърите публикуват видеоклипове...