НачалоХороскоп за днес и утреХороскоп за 13 март...

Хороскоп за 13 март 2024: Овена се оставя на течението, Лъвът работи усилено

Дневен хороскоп за 14.03.2024

Овен

Днес можете да се оставите на течението без угризения на съвестта. На каквото и течение да попаднете, то при всички случаи ще ви отведе точно там, където трябва.

Телец

Както знаете, нищо не се случва от само себе си. Ако смятате, че трябва да се случи това и това и това, не трябва да се занимавате с този въпрос и да провокирате тези събития.

Близнаци

Днес вашето безпокойство може сериозно да ви навреди. Няма нужда да хвърляте енергията си в нещо безполезно.

Рак

Днес може да имате проблеми с приятели или семейство. Опитайте се да обиждате, в противен случай ще трябва да се извините.

Лъв

Днес сте напълно способни да оптимизирате работната си дейност. Обаче да имате много енергия не означава непременно, че трябва да я изразходвате веднага.

Дева

Днес изглежда ще трябва да забравите за личния си живот. Някой ще ви повика за помощ и цял ден ще се занимавате съвестно с чужди проблеми.

Везни

Съсредоточете се, резултатът от този ден ще бъде едно от двете неща – или печалба, или пропуск.

Скорпион

Днес ще изречете нещо без да се замисляте, но не бързайте да съжалявате за думите си. Колкото и да е странно, ще бъдете напълно прави.

Стрелец

Днес ще бъдете обсебени от желание да направите нещо на свой риск, въпреки че здравият разум ще говори, че това не си струва. Опасно е да се ограничават такива желания, просто не надхвърляйте възможностите си.

Козирог

Днес ще видите и чуете само това, което искате. Това, разбира се, е страхотно, но до вечерта е по-добре да се върнете в реалния свят.

Водолей

Този ден ще ви донесе чувство на дълбоко удовлетворение. Ако имате нужда от нещо друго, ще трябва да си го вземете сами.

Риби

Обърнете внимание на очите на събеседниците си днес. В тях ще видите това, което премълчават, под-бре гледайте в тях отколкото да слушате какво говорят.

Кулинарно предложение: Козуначена баклава по изпитана рецепта.

Здравно предложение: Как се пие хуск за отслабване?

снимка: stock.adobe.com

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име