НачалоХороскоп за днес и утреХороскоп за 22 декември...

Хороскоп за 22 декември 2023: Зодия лъв кипи от идеи, Водолея крайно се нуждае от почивка

Хороскоп за 22 декември 2023

Дневен хороскоп Овен

Телефонът е страхотно нещо, защото ви позволява да изпълнявате задължението за учтивост към приятели, познати, любими и не толкова любими, без да станете от дивана. Но днес, е много вероятно да се наложи да излезете, за да подготвите задачите покрай празниците.

Дневен хороскоп Телец

Днес трябва да обърнете особено внимание на това, което говорите. Вашият остър език може да ви донесе известни неприятности.

Дневен хороскоп Близнаци

Днес вероятно ще ви се наложи да оставите личните проблеми на заден план и да работите в полза на шефа в последния работен ден преди Коледа. Можете да опитате да се измъкнете, но по-добре не рискувайте.

Дневен хороскоп Рак

Днес може да ви бъде напомнено обещанието, което някога сте дали. Може би си струва да го направите, дори ако вече не изглежда толкова добра идея.

Дневен хороскоп Лъв

Днес е възможно да се зароди идея в главата ви, която далеч няма да може да осъществите на деня. Така че, не претупвайте нещата, а по-добре си поставете разумни срокове.

Дневен хороскоп Дева

Днес ще ви бъде трудно да установите конструктивни отношения с хората. Ето защо, ако искате да направите нещо разумно, по-добре го оставете за след  празниците.

Дневен хороскоп Везни

Днес може да бъдете обхванати от чувство на безпомощност пред огромен брой напълно непосилни задачи. Те обаче няма да напредват поради това, затова се отпуснете и не планувайте големи промени преди предстоящите празници.

Дневен хороскоп Скорпион

Днес ще се събудите с пеене и в същото състояние ще си легнете. Ще имате късмет буквално във всичко.

Дневен хороскоп Стрелец

Не обръщайте внимание на безпочвените нападки зад ваш гръб. Който лае, не хапе.

Дневен хороскоп Козирог

Днес ще имате нужда от приятелска помощ. Без нея ще ви бъде трудно, ще бъдете погълнати от различни чувства, вариращи от нервност до меланхолия.

Дневен хороскоп Водолей

Днес имате всички шансове да си починете въпреки предстоящите празници. Карайте го по-леко и не си поставяйте големи задачи за деня.

Дневен хороскоп Риби

Начинът ви на действие ще впечатли всеки, но дали полученият ефект си струва усилията, изразходвани за него? Възможно е да не си заслужава. Затова се отпуснете и се насладете на петъчния ден.

§§§

Кулинарни предложения:

Пълнени сушени чушки с боб и праз

Содена питка с кисело мляко

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хидробоб прическа – завръщането на мократа коса

Хидробоб прическата е отново на мода! Боб прическата е била доста голяма тенденция през по-голямата част от миналия век. Този подход за подстригана и...