НачалоХороскоп за днес и утреХороскоп за 23 февруари:...

Хороскоп за 23 февруари: Дева да се пази от измами, Лъвът да пази гърба си

Хороскоп за 23 февруари 2024

На 23 февруари звездите обещават да ви дарят с голям творчески потенциал, интуиция и ярки емоции, а действията на околните ще бъдат продиктувани не толкова от логика, колкото от емоционални аргументи. Поради това ще бъде много по-лесно да бъдете пленени от вашите желания и чувства. Много е възможно утре да започнете ново хоби, ново приятелство, врагове или дори нов романс.

Овен

Днес рискувате да затънете в детайлите и да не забележите нещо наистина важно, което се случва около вас. Спрете за момент и се опитайте да разберете какво виждате в по-голям план.

Телец

Днес ще направите голяма грешка, ако се поддадете на влиянието на емоциите, без значение дали са вашите или нечии чужди. Оценете положението и не предприемайте прибързани действия.

Близнаци

Постоянно да сте център на вниманието може да бъде изтощително, дори ако сте заобиколени от топла атмосфера. В някои аспекти е по-добре да останете на заден план за известно време.

Рак

Днес ще бъдете малко агресивни, въпреки че вие ​​самите може да не го забележите. Но ще забележите как другите реагират на вашите думи и действия.

Лъв

Опитайте се да не обръщате гръб на никого днес. В период на уязвимост сте и  може да бъдете нападнати в един или друг смисъл на думата.

Дева

Бъдете подозрителни е този ден. Не е много трудно да ви измамят и днес е денят, в който това може да се случи.

Везни

Днес всички опити за сътрудничество с вас ще бъдат смазани в зародиш от силната ви индивидуалност. Поне се опитайте да не нараните някого.

Скорпион

Днес всички около вас ще се смеят. Няма защо да се обиждате, те не се смеят на вас, а заедно с вас. Ще създадете нови приятелства.

Стрелец

Днес трябва да се разсеете от мисли с егоцентричен характер и да помислите за вашето семейство, приятели и други близки. Може да се случи напоследък да сте станали твърде взискателни към тях и твърде меки към себе си.

Козирог

Днес може да се изкушите да задоволите любопитството си по не съвсем достоен начин. Такива желания трябва да бъдат потушени в зародиш. Кой знае, може би някой друг наднича през ключалката към вас в този момент?

Водолей

Днес ще имате работа с някой много муден човек. И най-неприятното е, че вероятно ще трябва да се усмихвате усърдно и по всякакъв начин да демонстрирате възхищение от умствените способности на вашия събеседник.

Риба

Вашият чар няма да проработи днес, не трябва да разчитате на него. Неудобните ситуации, които са много вероятни, трудно ще бъдат преодолени. В днешно време трябва да сте строги както към себе си, така и към околните.

Кулинарно предложение: Лесно тесто за мекици

Бабини рецепти: Бабини рецепти за раздразнено дебело черво

Животински свят: Колко голяма е китовата акула

снимка: stock.adobe.com

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Морковена торта с маскарпоне

Всички обичаме торти и най-често те са еднотипни от няколко блата, слепени с крем, но тази рецепта за морковена торта с маскарпоне, ще разчупи...