НачалоХороскоп за днес и утреХороскоп за 9 март:...

Хороскоп за 9 март: Водолея е разсеян днес, Телеца – наперен

Хороскоп за 9 март

Овен

Днес имате добър шанс да откриете някои много полезни знания сред лекия хаос, царящ около вас. Опитайте се да не ги загубите отново там.

Телец

Самочувствието може да ви отведе доста далеч в наши дни. Обаче бъдете внимателни, защото по-късно може да ви бъдат напомнени думите, които сте изрекли в неподходяща ситуация.

Близнаци

Ако стесните обхвата на дейностите си, може да направите грешка. Нито вие, нито вашето въображение можете да се побере в толкова тясна рамка, така че разширете кръгозора си.

Рак

Ако получите нова информация действайте по нея, но предпазливо. Не е сигурно до колко може да се доверите на източника й.

Лъв

Днес не е подходящ ден за преговори и други делови разговори, но е идеален за изпълнение на вече обсъдени задачи, нещо което си струва да се направи.

Дева

Днес си струва да погледнете на нещата от песимистична гледна точка. Има твърде много неща за обмисляне, за да си позволите да се отпуснете и да сте доволни от това, което сте направили.

Везни

Днес може да ви се присмеят и колкото по-болезнено го възприемате, толкова повече удоволствие ще им доставите, така че се разграничете възможно най-много от тези хора.

Скорпион

Днес някакво действие, което сте планирали, ще доведе до доста неочаквани резултати, които обаче не могат да бъдат донякъде неуспешни. Пригответе се и за изненади.

Стрелец

Винаги е по-лесно да вярвате, че всичко ще бъде направено по най-добрия възможен начин, отколкото да се опитвате сами да контролирате процеса. Днес обаче е по-добре да не разчитате на ничии уверения и да се опитате да направите всичко лично и сами.

Козирог

Днес е подходящ ден за неразумни действия и нереалистични надежди. Вашите действия няма да доведат до никаква катастрофа, освен може би леко чувство на разочарование, така че може да му отпуснете края.

Водолей

Днес трябва да работите много внимателно. Възможно е до вечерта да не можете да си спомните нищо чут през деня, ако не си водите бележки. Просто ще бъдете много разсеяни.

Риби

Днес ще ви бъде много трудно да повярвате на всичко, което ви говорят. Възползвайте се от тази способност и игнорирайте лошите новини.

Кулинарно предложение: Вкусна френска селска супа

Кои са 5 от най-хаотичните зодии

снимка: stock.adobe.com

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Морковена торта с маскарпоне

Всички обичаме торти и най-често те са еднотипни от няколко блата, слепени с крем, но тази рецепта за морковена торта с маскарпоне, ще разчупи...