четвъртък, 30 май 2024
15.8 C
София

10 идеи за априлски маникюр

Предложения за априлски маникюр. Април е първият месец от пролетта на който се радваме със значително топло време, но често е белязан и с мрачни дни и ниски температури. Както се казва обаче, априлските дъждове идват и с майски цветя.

Въпреки че не можем да контролираме времето, можем да се насочим към някои наистина весели идеи за маникюр. От пастелни цветове с акценти до нюанси на синьото, днес ще разгледаме няколко идеи за нокти за април, които си струва да пробвате на вашите ръце.

Кадифени априлски нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Graves (@overglowedit)

Само защото времето се отпуска от суровия студ на зимата, не означава, че кадифените нокти са демоде. Този бледо-розов маникюр е перфектен за месец април със своя мек пастелен нюанс и модерен акцент с панделка.

Розов френски маникюр с скъпоценни камъни

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)

Този красив монохромен френски маникюр с акценти от скъпоценни камъни е толкова лесен за пресъздаване. Започнете с класическата френски визия, а след като розовият ви лак изсъхне, залепете няколко кристалчета.

Априлски маникюр – 3D нокти на вълни

Друга идея за априлски маникюр е като този дизайн на квадратни нокти с акценти от вълни. За да си го направите сама, ще ви е необходим комплект четки за фино оформяне на ноктите  и два до три нюанса синия цвят.

априлски маникюр

Априлски нокти в синьо-зелен цвят

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

Този синьо-зелен маникюр ни напомня за росна трева и свежото, обновено усещане за пролет. За да получите външния вид, лакирайте ноктите си с изумрудено зелен лак. След като изсъхнат, минете с бледосин лак върху центъра и обградете с изумрудено зелен нюанс.

Люлякови нокти

Пролетна експлозия от цветове

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dayanna I. Sapiens (@disseynails)

Бял априлски маникюр с флорални акценти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)

Не се страхувайте да пробвате дизайн с бял лак на ръцете този април. За да го направите малко по-пролетен нарисувайте малки цветя, както на снимката по-горе.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Graves (@overglowedit)

предишна статия
следваща статия
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име