четвъртък, 30 май 2024
13.5 C
София

12 идеи за маникюр с мраморен ефект за 2024

Мраморният маникюр или така наречения маникюр с мраморен ефект е една от онези визии на ноктите, които надхвърлят времето. Забелязваме все повече и повече мраморни дизайни за нокти, които си проправят път в ежедневието. Докато някои дами се придържат към класическия маникюр, други избират нещо по-различно, черпейки вдъхновение от уникалния ефект на мрамора.

Междувременно някои хора виждат в мраморните нокти уникална акварелна техника, която създава подобен, макар и по-малко естествено изглеждащ завихрен резултат. Разгледайте няколко уникални идеи за маникюр с мрамори акценти, които да ви отведат в нова посока.

Мраморни нокти с къс розов кварц

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elizabeth Hanna (@callmemazz)

Това е тази визия, която наричаме класически мраморни нокти – те са неутрални и фини, но безспорно изглеждат шик. Бледорозовият лак, вдъхновен от розовия кварц, ги прави много по-привлекателни.

Розов маникюр с мраморен ефект

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Мраморният дизайн на ноктите може да е неутрален, но изглежда доста луксозен. За по-минималистичен поглед върху тенденцията в изкуството на ноктите, помислете дизайн в диагонална форма, който оставя половината от всеки нокът гол. Добавянето на отрицателно пространство към вашите мраморни нокти разчупва дизайна и наистина го прави изпъкнал.

Нокти с мраморен ефект от златни листа

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Искате да си направите маникюр с мраморен ефект, но нямате стабилна ръка, за да нарисувате дизайна? Е, тогава може да използвате златни листа. Изкуството със златни листа е лесен начин за постигане на мраморен вид на ноктите, без да се налага да използвате лак.

Маникюр с малахитов мраморен ефект

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Lauritzen (@jess_nails_it)

Този наситен зелен диагонален дизайн на ноктите с малахит, допълнен със златно фолио, моментално ще привлече вниманието на приятелите ви. Струва си да се опита, макар че ще трябва да прибегнете до професионалист за да го постигнете.

френски маникюр
мраморен ефект- Nails by Gery Dobreva

Нокти с кремав мраморен ефект

Докато мраморните нокти изглеждат най-естествено, когато са боядисани в нюанси на бяло, черно, бледо розово и зелено, всъщност дизайнът може да бъде разчупен както желаете. Така че, ако предпочитате живи цветове, може да опитате маникюр с неонов мраморен ефект.

Ярко розов мраморен френски маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dayanna I. Sapiens (@disseynails)

Бледорозовото е достатъчно и прави този красив френски маникюр с розов кварц чудесни, но ако искате нещо малко по-смело, не се страхувайте да увеличите наситеността на цветя.

Пастелни нокти с мраморен ефект

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

Пастелния неонов външен вид на ноктите е безупречен, така че този приглушен мраморен маникюр е истинско попадение.

Нокти със земен мраморен ефект

Този мраморен дизайн на ноктите изглежда като произведение на изкуството. За да пресъздадете този външен вид, ще трябва да проявите креативност с наслояването на прозрачни лакове.

Маникюр с мраморен ефект тип Огнен опал

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura B. Malarkey (@lauradidmynails)

За вълшебно изглеждащ мраморен маникюр, копирайте този дизайн на ноктите с огнен опал от холивудската стилистка Laura Malarkey. Тя добавя златно фолио и перлено покритие към своята идея, за да й придаде ефирен вид. Добавянето на метални елементи към вашите мраморни нокти повдига цялостния външен вид и прави дизайна още по-вълнуващ.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Защо витамин Е трябва да бъде част от режима ви за грижа за кожата

Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново, но напоследък се наблюдава скок в популярността благодарение на тенденцията „стъклена кожа“. TikTok-ърите публикуват видеоклипове...