15 идеи за маникюр с пеперуди

Обмисляли ли сте идеята да си направите маникюр с пеперуди, с който да се откроите от тълпата. Ако отговорът е да, днес сме ви подготвили десетки примери за дизайн. Пеперудите са едни от най-красивите и прекрасни същества на нашата планета. По принцип пеперудите са особено любими на жените. Без значение къде се използват, всички те ще представляват красив и атрактивен дизайн. Може да е щампа върху дрехите ви или като мотив на ноктите, те стават все по-популярни. Създаването на дизайн на пеперуда за нокти с помощта на много различни тонове на ноктите вече става доста лесно.

В наши дни един маникюр с пеперуди е по-креативен от всякога, а технологиите го правят още по-достъпен. Срещат се дизайни, които включват само една пеперуда върху акцентиращ нокът и други, които буквално могат да завладеят ръцете ви.

Маникюр със сини пеперуди

маникюр с пеперуди
kenzco.beauty

Чувствайте се свободни направите пеперудите възможно най-големи в подобен дизайн, като на снимката по-горе. Когато изкуството е толкова сложно, най-добре е останалата част от ноктите да остане гола, за да изпъква. Всички видове  ноктопластиката с подобни красиви мотиви добавят привлекателност към външния вид.

Френски маникюр с пеперуди

маникюр с пеперуди
Wills Nails

Този френски маникюр със сигурност поставя изкуството за нокти на ново ниво. Крилете на пеперудата са великолепни, а има и абстрактни френски връхчета, покрити със сребърни мъниста. Този сложен маникюр със сигурност ще предизвика много комплименти, но за по-сигурно го оставете в ръцете на професионалист.

Квадратни нокти с пеперуди

Този маникюр съчетава две от най-модерните тенденции в ноктите – квадратен френски маникюр и пеперуди. Синьото служи като отличен нюанс на фона на бледорозовия лак. Този външен вид е идеален за тези, които не се страхуват да си поиграят с цвета.

Маникюр с абстрактен дизайн на пеперуда

Маникюр с абстрактен дизайн на пеперуда
Hans Nails

Както доказва този външен вид, маниите по пеперудата не винаги трябва да са толкова буквални. Този абстрактен поглед е наистина впечатляващ. Блестящото горно покритие му придава ефирно и готино усещане.

Елегантен маникюр с пеперуди

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christine Doan (@glosshouse)

Нюанс на прасковен цвят е цветът на Pantone на годината и е перфектната основа за тези деликатни малки пеперуди. Хромираните френски връхчета и очертанията на кутикулите добавят луксозна нотка към визията на ноктите в цвят праскова.

Розов пеперуден маникюр

розов маникюр с пеперуди
MA Nail

Този пеперуден маникюр в Барби цветове е особено игрив и красив. Харесва се за това че всеки дълъг нокът тип стилето има фин омбре ефект и големи розови пеперуди.

Бял маникюр с пеперуди

бял маникюр с пеперуди
Lauren

Направете мотива на пеперудата наистина изпъкващ с бяла основа, като използвате подобен лак за нокти. Рисуването на половин пеперуда на всеки нокът придава на маникюра по-интересно усещане.

Нокти в лилаво и синьо с пеперуди

Тук блестящия дизайн на пеперудите на средния пръст и показалеца балансират останалата част от визията на целия искрящ дизайн.

Кадифени нокти с пеперуди

маникюр с пеперуди
Nails Tya

Кадифеният хромиран маникюр е толкова елегантен и красив че този дизайн просто блести. Съчетава плътни кадифени нокти с крилца на пеперуда на безименния и средния пръст.

Други нови идеи за дизайн на маникюри с пеперуди

маникюр с пеперуди
Nails Tya
маникюр с пеперуди
Nails Tya
маникюр с пеперуди
Nails Tya
маникюр с пеперуди
Nails Tya
маникюр с пеперуди
Nails Tya
пеперуден маникюр
Nails Tya
пеперуден маникюр
Nails Tya
маникюр с пеперуди
Nails Tya
маникюр с пеперуди
Nails Tya
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...