НачалоКрасота и СтилПрически20 идеи за прически...

20 идеи за прически с балеаж на дълга и къса коса

Идеи за прически с балеаж на къса и дълга коса. Що се отнася до техниките за боядисване на коса, подходите и очакваните от тях ефекти могат да обхванат гамата от едва видими отенъци през омбре до боядисване на цялата коса.

В края на спектъра от цветове за косата, който изисква по-ниска поддръжка, е техниката балеаж. Френски термин, който означава „метене“, balayage включва ръчно рисуване върху акценти, за да се създаде спокойна, мека градация на цвета, която осигурява живи, многоизмерни ефекти. Най-хубавото е, че техниката изисква малко поддръжка, което позволява на естествения ви цвят да израсне без никакви груби разграничаващи се линии.

И докато балеажът е любим сред тези с дълги кичури, той е също толкова зашеметяващ при по-къси дължини, подобрявайки естественото движение и текстура.

Балеаж акценти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephen Garrison (@stephengarrison)

Според коафьора на знаменитостите Трейси Кънингам, едно от основните предимства на балеажа е, че изисква по-малко време в салона. Тъй като балеажът е предназначен да придаде този жив вид, отнема по-малко време за постигане и изисква много по-малко корекции.

Балеаж тип Карамел Мока

https://www.instagram.com/haircolorkilla/
Haircolorkilla

Придаването на косата на дву или триизмерен вид с контраст, като тези карамелено мока акценти, добавя визуален обем и дълбочина на косата. Това може да бъде особено полезно за по-къси къси и фини коси.

Балеаж в топъл кафяв цвят

За да постигнат мек, обемен вид, стилистите ръчно рисуват акценти от средната дължина до краищата. Важно е цветът да не е твърде близо до корена, в противен случай може да изглежда като цялостно цветно приложение.

Бебешко кафяво

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephen Garrison (@stephengarrison)

Повечето хора погрешно смятат балеажа за „визия“, но всъщност това е техника на рисуване. Ето защо по-тъмните нюанси, като това бебешко кафяво, понякога могат да бъдат сбъркани с традиционните акценти.

Омбре Балеаж

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariel Hauck (@ariel_hauck)

Този омбре ефект на балеажа се е получил наистина добре.  Техниката е чудесен начин за постигане на този естествен, плажен вид.

Мръсно рус балеаж

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAINT HAIR STUDIO (@painthairstudio)

Балеажът е предпочитан сред тези с къса коса, защото придава на подстригването повече движение и измерение. Той също така помага за подобряване на естествената текстура на по-късите стилове, създавайки персонализиран и шикозен външен вид, който ще израсне естествено.

Пепеляво рус балеаж

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Latest Hairstyles (@latesthair)

Балеажът помага за създаването на безпроблемен преход от корените към краищата, което го прави идеалният избор за боядисване на дълга коса с ниска поддръжка и силно въздействие.

Къси прически за кръгло лице

Русо-розови тонове

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salloni Tina (@salloni_tina_drenas)

Балеажът също може да бъде чудесен начин с малко престрашаване да изпробвате по-смел цвят, като розово, преди да се съгласите на цялостно боядисване.

Балеаж преливащи цветове

 

在 Instagram 查看这篇帖子

 

Amber Fenton💄💋 (@bambi.bleachout) 分享的帖子

Пастелният балеаж предлага по-изтънчен начин за игра с различни цветове , отколкото само с един преливащ цвят. Като се има предвид, че тези цветове могат да изискват малко по-висока поддръжка, може да използвате шампоан и балсам, специално формулирани за боядисана коса.

Розово докосване


Изтънченият омбре ефект на този розов градиент означава, че фазата на израстване ще бъде лека, тъй като всеки нов растеж ще премине безпроблемно в естествения цвят.

Преливащи цветове

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails Balkan (@beauty_by_balkan)


Чрез преливане на цвят от върха на главата, балеажът помага да добавите движение и тяло към по-късите кройки. Това е идеалният начин да избегнете недоволството след подрязване на косата.

Балеаж „Праскова и сметана“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hair By Phd (@hair_by_phd)

Розови метални нюанси се появяват навсякъде в снимката по-горе. Те придобиват прасковен ефект, когато са вплетени през ярко руса коса.

Маникюр за Къси Нокти – колекция 2024

балеаж дълга коса
CC0
балеаж дълга коса
CC0

балеаж дълга коса

балеаж дълга коса

Кулинарни предложения

Кюфтета с доматен сос (за мезе и топене)

Оригинална имамбаялдъ по стара турска рецепта

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име