четвъртък, 30 май 2024
13.5 C
София
НачалоКрасота и СтилПрически27 къси прически за...

27 къси прически за жени над 60 години

Мислили ли сте си, че няма подходящи за вас къси прически за жени над 60 години? Е това далеч не е така. Когато жените навършат 60 години, те често откриват, че косата им претърпява трансформация. Фината и тънка коса може да стане още по-тънка, а нейната текстура може да се промени. Но ето добрата новина: много прически за жени над 60 години могат да бъдат фантастично решение за вас. Те не само са лесни за поддръжка, но и могат да добавят нотка елегантност и младежко излъчване към цялостния ви вид.

Нека разгледаме различни къси прически, предназначени да отговарят на уникалните нужди на жени над 60 години, предоставяйки съвети и вдъхновение, които да ви помогнат да изберете перфектната къса прическа, която подчертава вашата красота и самочувствие.

Къси заоблени боб прически за жени над 60 години

прически за жени над 60 години
Jamie Clark

Странично прибрано боб с бретон е страхотна прическа за жени над 60 години с тънка  коса. Този стил не само придава обем, но и умело прикрива линиите на челото.

Текстуриран къс боб с бретон

Този текстуриран къс боб с бретон и преливаща се сива коса е шикозен избор и то с малко поддръжка. Можете лесно да постигнете този стил на права коса, като я накъдрите и изчеткате за по-модерен завършек.

Боб под ъгъл на една страна

прически за жени над 60 години

За права коса, класическа прическа, като боб с дължина до брадичката, е страхотен избор. Очертава линията на челюстта и подчертава гладкостта на вашите кичури.

Пикси с тъмни корени – прически за жени над 60

Русите акценти вдъхват живот на пикси прическите, като добавят измерение. Те създават дълбочина и правят вашата пикси визия свежа и жизнена.

 Къса прическа на пластове с бретон

Резкият бретон омекотява лицето и прикрива фините линии, предлагайки по-младежки и вид за жени над 60 години. Този пепеляво рус тон, който смесва сивото, като същевременно му придава по-топъл тон, е друг чудесен аспект за копиране.

Изострена прическа с клин на пластове

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beto Faria (@beto_fariaa)

Стилиста е подчертал текстурата на косата на клиента си с къси слоеве на върха. Може да използвате и текстуриращ спрей за по-добър ефект, когато оформяте прически с клин. Изглежда елегантно, но модерно.

Двуцветни клин прически за жени над 60 години

Ако сте на възраст около 60 години и търсите стилна и подмладяваща прическа, помислете дали да изберете прическа като този закачлив клин. Може да осигури свеж и модерен външен вид, като същевременно показва чертите ви и добавя нотка увереност към цялостния ви стил.

Дълго пикси със страничен бретон

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Derley Silva (@derley)

За да подобрите цялостната естетика на този стил, помислете за деликатен бретон, който не покрива челото ви, а по-скоро рамкира лицето ви.

Боб прическа за жени над 60 с очила

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Paixão (@alexpaixao.educ)

Ако търсите повече обем в косата си, боб прическата клин може да бъде фантастично решение. Помолете вашия стилист да заложи на дълъг, странично прибран бретон и спретнато подреден назад, както е показано на снимката по-горе.

Елегантна къса прическа с бретон за жени над 60

Тези прически за жени над 60 предлагат деликатна, ефирна текстура, която добавя дълбочина и обем, правейки тънката коса да изглежда по-обемна. Този външен вид е елегантен и вечен.

Разхвърляно дълго пикси

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carol Pashak (@carolpashak)

Пиксито може да направи чудеса за фина къдрава коса, предлагайки приятен и шикозен стил, който подобрява естествения отскок и текстурата на вашите къдрици. Можете също така да навиете късите си кичури, за да добавите вълнообразна текстура.

Къс боб с извити краища

Искате ли да увеличите обема на вашата къса боб прическа? Използвайте маша със среден размер и извийте краищата далеч от лицето си, оставяйки корените прави за спокоен вид.

Пикси прически за жени над 60 с обем в короната

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skyler Guldin (@skylerguldin)

Пиксито с по-дълъг страничен бретон омекотява чертите на лицето, създавайки младежки и стилен външен вид за жени над 60 години, с минимална поддръжка и нотка елегантност. Ако искате това повдигане и отгоре, помолете стилиста си за бърз урок как да си издухате косата за повече обем.

Колекция от снимки с къси прически за жени над 60 години

къси прически за жени над 60

къси прически за жени над 60

къси прически за жени над 60

къси прически за жени над 60

къси прически за жени над 60

къси прически за жени над 60

къси прически за жени над 60

къса прическа за жени над 60

къса прическа за жени над 60

къса прическа за жени над 60

къса прическа за жени над 60

къса прическа за жени над 60

къса прическа за жени над 60

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Защо витамин Е трябва да бъде част от режима ви за грижа за кожата

Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново, но напоследък се наблюдава скок в популярността благодарение на тенденцията „стъклена кожа“. TikTok-ърите публикуват видеоклипове...