четвъртък, 30 май 2024
13.5 C
София

35 идеи за къси нокти за лятото (летен маникюр)

Днес подготвихме галерия със снимки от нови идеи за къси нокти, с които да заблестите през топлите месеци. Ако предпочитате къси нокти, напълно можем да разберем това. Те не само са много по-лесни за поддържане, но често позволяват на лаковете и ноктопластиката да заемат централно място. А за летния сезон има изключително много идеи за маникюр, които биха изглеждали страхотно на къси нокти. От неонови цветове и пастели до пеперуди и уникални щампи, има по нещо за всеки.

Идеи за къси нокти с мотиви от плодове

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)

Плодовете веднага идват на ум, когато си помислим за летен маникюр. Тези ръчно рисувани малки произведения на изкуството, трябва обаче задължително да се направят от специалист.

Неутрален летен маникюр за къси нокти

идеи за къси нокти
снимки: Eleven2six

Ако искате по-скоро минималистичен маникюр, но все пак да бъде малко дързък, изберете този летен маникюр за къси нокти. Лакирайте ноктите си в подобен цвят и използвайте чисто черен лак за геометричните акценти.

Идеи за къси нокти в различни цветове

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Graves (@overglowedit)

Ако сте фен на ярката, но семпла визия на ноктите, смятаме, че ще харесате този дизайн на в различни цветове. Изберете няколко допълващи се нюанса и се наслаждавайте.

Маникюр за къси нокти с малки сърца

Има нещо в сладко в тези сърца, което предизвиква усмивка на лицата ни и този маникюр може да е една от най-готините вариации на стила, който сме виждали досега. Плюс това, малките сърца са сред най-лесните трикове за ноктопластика.

Изчистен маникюр

Шарен маникюр със златни акценти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meagan K. (@tinybrushes)

В тази визия, докато цветната основа може да е трудна за пресъздаване у дома, златните лепенки ще са това, което може да направите дори и сами.

20 идеи за причeски с конска опашка

Идеи за къси нокти с акцент от череши

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Хромиран маникюр за къси нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KARA NAILED IT (@karanailedit)

Хромът има постоянно място в нашия репертоар за нокти и този леден външен вид със сигурност трябва да присъства. Можете да покриете всеки цвят с хромиран топ лак, но това бебешко розово е наистина приятен цвят.

Разгледайте и останалите идеи за маникюр за летния сезон, които ще подхождат на вашите къси нокти.

идеи за къси нокти

Геометричното изкуство за нокти е много по-лесно за постигане, отколкото си мислите. Просто използвайте лента за нокти. За да постигнете подобен външен вид използвайте цветовете, които се допълват или поне си подхождат.

идеи за къси нокти

идеи за къси нокти

идеи за къси нокти

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Как да изберем перфектния панталон за лятото

Ако не искате да да носите лятото поли, тогава по-добре вижте кои панталони ще бъдат актуални през този горещ сезон. Сред тях със сигурност...