понеделник, 20 май 2024
13.9 C
София
НачалоЛайфстайл4 начина да впечатлим...

4 начина да впечатлим и задържим мъжа до себе си – част 1

Нека си признаем – няма безупречен начин да накараш всеки мъж да се влюби лудо в теб. Много мъже обаче имат едни и същи нужди, когато трябва да търсят правилната жена, така че има безброй трикове, с които да впечатлите почти всеки мъж. Без значение от зодията на мъжа, козирок, овен, лъв, риби, везни, водолей, стрелец, телец и др, тези трикове винаги действат и ще върнат или възбудят интереса му към вас.

Как да задържим и впечатлим мъжа?

Търсите ли конкретни начини, за да завъртите главата на мъжа или просто се надявате да привлечете мъж, на когото сте хвърлили око? Така или иначе, тези съвети могат много да ви помогнат да постигнете целите си. Четете нататък! И не забравяйте, че не винаги става дума за външния вид и за вашето тяло! Става въпрос и за вътрешната красота!

Бъдете най-доброто от себе си – част 1

1. Преди да привлечете мъж, трябва да развиете самочувствие

Преди да привлечете мъж, трябва да развиете самочувствие. Ако не сте доволни от това коя сте вие, това ще си личи от километри. Мъжете са най-привлечени от жени, които изглеждат така, сякаш се забавляват с това, което са, а не от онези, които отчаяно търсят някой, който да запълни празнотата в живота им. Ето няколко съвета за подобряване на вашето самочувствие:

  • Кажете си какъв страхотен човек сте! Припомнете си най-добрите си качества и умения и се гордейте с това, което ви прави уникални. Водете дневник, в който можете да подчертаете някои от силните си страни като човек, за да почувствате, че заслужавате вниманието на мъж. Винаги поддържайте положително отношение!
  • Не забравяйте, че сте красиви отвътре – и отвън. Въпреки че всички сме далеч от съвършенството, преди да прекарате една вечер навън, важно е да се погледнете в огледалото и да си спомните най-добрите си качества, независимо дали това е  усмивката еи, перфектните ви зъби или дългите ви крака. Ако се фокусирате върху положителните страни на външния си вид, мъжете също ще ги видят. Ако имате криви зъби или космати крака, на кого му пука! Бъдете себе си и не се страхувайте да покажете тази своя крива усмивка или красивите си космати крака! НИКОГА не се срамувайте от себе си! 🙂
  • Бъдете уверени, когато срещате нови хора. Взаимодействието с нови хора може да бъде страшно, но ако сте бдителни, готови на всичко и сдържате преценката си, хората ще искат да ви опознаят. Един мъж ще бъде по-привлечен от жена, заобиколена от приятели, отколкото от жена, която изглежда тъжна и самотна. Той ще иска да бъде част от вашата положителна енергия. Прочетете повече за това как да се чувствате добре със себе си тук.
  • Продължете да се развивате. Едно е да си самоуверен, а друго е самовлюбен или сляп за недостатъците си. Като се фокусирате върху добрите си качества, работете за подобряване на това, което може да се подобри. Обмислете всяка градивна критика, преди да я отхвърлите.

2. Развийте своя собствена идентичност и стандарт на ценности

Един мъж е привлечен от жена, която се чувства комфортно с това откъде идва, къде е сега и къде отива. Той иска някой, който се чувства комфортно с нейните желания, нейните ограничения и нейните стремежи.

  • Развиването на вашата собствена идентичност, преди да срещнете мъж, ще гарантира, че няма да промените напълно това, което сте за него, или да следвате примера му твърде често.
  • Ако знаете коя сте, преди да срещнете мъж, ще ви бъде десет пъти по-лесно да говорите с него и да го привлечете. Мъжете искат жени, които изглеждат така, сякаш биха се чувствали добре без тях. Просто намерете себе си и наистина помислете за това!
  • Не ме сравнявайте! Много хора попадат в цикъл на сравняване с хората около тях, вместо със собствените си стандарти. Ако харесвате облеклото си, когато излизате от вкъщи, пак трябва да го харесвате, когато се приберете у дома. Не позволявайте на други хора или вашите възприятия за други хора да повлияят на това как се чувствате за себе си.

3. Поддържайте смислени и любящи лични връзки – „Как да впечатлим мъжа“

Ключът към това да се чувстваш добре със себе си е да имаш място да бъдеш себе си и да бъдеш обичан заради това себе си. Приятелите, семейството и други лични взаимодействия са необходими, за да се чувствате обичани и заслужаващи любов.

  • Уверете се, че личните ви връзки са полезни за емоционалното ви състояние. Токсичните и пагубни връзки, минали и настоящи, могат да повлияят на начина, по който се чувствате за себе си и на начина, по който се държите. Намерете приятели, които се фокусират върху положителните ви качества, предлагат полезни съвети и са честни за това кой сте и кой можете да бъдете.
  • Имайте топли отношения с членовете на вашето семейство. Отделянето на време да говорите с хората, които ви познават най-дълго, може да ви напомни за вашите корени и за това колко сте израснали.

Следва продължение…

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Мусака от картофи и сирене

Тази рецепта за мусака от картофи и сирене, е още една версия на мусаката, но  този път безмесна. На практика много се доближава до...