НачалоЛайфстайл4 начина, как да...

4 начина, как да накараме мъж да ни хареса – част 4

Как да накараме мъж да ни хареса – част 4, Разговорът

1. Просто кажете „да“.

Това не означава, че трябва да се съгласявате с всяка странна идея, която вашият мечтан мъж може да има, но означава, че трябва да имате положително отношение и да се интересувате от това, което той има да каже.

 • Ако той попита дали сте били в определен ресторант, не прекъсвайте разговора, като кажете „не“; вместо това кажете, че сте чували страхотни неща за него и задавайте въпроси за неговия опит. Вероятно това е неговият начин да ви покани за среща!
 • Ако ви дразни, играйте му. Насладете се на неговата игрива личност. Ако кажете „не“ на всяка малко нестандартна идея, която може да има, ще изглеждате благоразумни, а не като някой, с когото той иска да излиза.
 • Не бъдете прекалено неприятни веднага – дори и да не сте съгласни. Ако разберете, че любимите ви спортни отбори са заклети съперници или че попадате от противоположните страни на политическия спектър, не започвайте спор за това. Да се подиграваш с различията си е едно, но ако спорите относно възгледите си още в началото, ще изглеждате като малки сърдити жени.

2. Не се страхувайте да бъдете забавни

Мъжете обичат жени, които имат страхотно чувство за хумор и които са достатъчно уверени, за да го покажат.

 • Въпреки че това може да не е моментът за шеги, не се страхувайте да пуснете една или две шеги, ако поводът е подходящ.
 • Покажете, че можете да се смеете на себе си. Никой мъж не иска жена, която се взема твърде на сериозно. Показвайки, че можете да се смеете на собствените си слабости, ще покажете не само, че имате увереност, но и че сте наясно с недостатъците си. Мъжете не искат момиче, което е „твърде перфектно“ и това ще ги накара да се чувстват по-сигурни в себе си.

3. Покажете острия си ум

Не се страхувайте да покажете остротата на своя ум от страх да не сплашите мъжа. Ако той е правилният човек, той ще бъде привлечен от това колко сте умни и ще иска да прекарва повече време с вас.

 • Покажете му знанията си за текущи събития, исторически личности или дори своя остроумен анализ за поп културата. Ако знаете за какво говорите, той ще се радва да ви чуе да говорите по всяка тема.
 • Има разлика между това да звучиш умно и да се правите на такава. Избягвайте да се хвалите за това къде сте учила, какво сте получили на изпитите преди десет години или каквато и да е друга информация, която може да ви накара да звучи така, сякаш живеете само в своя живот.

4. Покажете какво ви прави уникални – „Как да накараме мъж да ни хареса?“

Има много уверени, забавни и умни жени, но вие сте само една. Не се страхувайте да се изложите, за да покажете какво ви прави това, което сте.

 • Ако е подходящо, разкажете му забавна или интересна история от вашето минало, която ще му даде представа какъв човек сте и какви преживявания са оформили живота ви.
 • Не се страхувайте да споделяте интересите си. Ако се обучавате френски или се учите да карате моноколка, кажете му за това. Той ще бъде впечатлен, че марширувате в ритъма на собствения си барабан и ще бъде впечатлен от желанието ви за нови неща.
 • Споделете нещо за вашите приятели или семейство. Въпреки че искате да избегнете да му казвате, че нямате търпение да го запознаете с мама и татко, след като току-що сте си разменили имената, можете да кажете няколко неща за това кои са вашето семейство и приятели, за да покажете кой ви е повлиял да станете вашия възможно най-доброто себе си.

5. Ако разговорът върви добре, направете планове да се срещнете отново.

Част от това да привлечеш един мъж е да го задържиш заинтересован. Ако пламъкът на любовта свети, трябва да добавите дърва в огнището!

 • Въпреки че все още можете да играете срамежливо, не забравяйте да обмените информация, преди да си тръгнете, ако привличането е взаимно. Трябва да избягвате да се изявявате твърде силно. Но все пак изразявайте интерес, който ще накара мъжа да види, че искате да прекарвате повече време с него. Ще се изненадате колко срамежливи са много мъже и колко щастливи са, когато жените се засилят и поемат инициативата.

6. Ако планът ви се провали, не се отчайвайте.

За съжаление някои мъже може да не са привлечени от вас, колкото и да се опитвате.

 • Но не се притеснявайте – има много мъже и вече сте се превърнали в по-добър човек, като следвате тези съвети! Ако мъжът, когото търсите, не разпознава вашата нова увереност, външен вид или умения за разговор, тогава ще дойде някой друг, който никога няма да иска да ви напусне.
 • Въпреки че може да се опитате да привлечете мъж с цялата си сила, сърцето му може да бъде заето от друга . Дори и да не е в сериозна връзка, може наскоро да е имал разбито сърце или да копнее за някоя друга и няма какво да направите, за да промените това.

Ако ви отхвърлят, преживейте го. Няма нужда от гневни текстови съобщения, ако не виптвърнат на чувствата. Дръжте се и точният човек ще дойде!

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Морковена торта с маскарпоне

Всички обичаме торти и най-често те са еднотипни от няколко блата, слепени с крем, но тази рецепта за морковена торта с маскарпоне, ще разчупи...