НачалоЛайфстайл4 начина как да...

4 начина как да привлечем мъжа – част 3

Без значение от това каква зодия е мъжът към когото изпитвате чувста, дали е, стрелец, овен, водолей, везни, риби, рак, козирок, лъв, риби, телец и т.н., тези  малки хитрини винаги действат и ще възбудят интереса му към вас.

Как да привлечем мъжа – част 3, език на тялото

1. Направете добро първо впечатление.

Сега, когато се чувствате невероятно както физически, така и емоционално, е време да привлечете този специален човек.

  • Не забравяйте, че получавате само едно първо впечатление, така че имайте положително отношение, преди да срещнете въпросния мъж.

2. Установете зрителен контакт – „Как да привлечем мъжа“

Първото нещо, което можете да направите, е да установите зрителен контакт, за да покажете на мъжа, че се интересувате.

  • Задръжте погледа му за точното време. Не е нужно да се взирате в очите му с часове, но ако го погледнете само за няколко секунди от другия край на стаята, ще покажете, че се интересувате.
  • Бъдете сдържани, но достъпни. Когато гледате мъжа, опитайте се да не изглеждате твърде нетърпеливи, но кажете ясно, че ще се радвате, ако той започне разговор с вас.
  • Оставете изражението на лицето си да говори. След като мъжът се приближи до вас, не забравяйте да се усмихвате, усмихвате, усмихвате! Нищо не казва, че сте приятелски настроени и привлекателни, както добрата усмивка.
  • Усмихвайте се, но не го мислете. Направете усмивката си нещо, с което подхождате към света. Това не само ще направи усмивката ви по-естествена и честа, но и като цяло ще се почувствате по-щастливи. Опитайте се да се усмихнете, когато не сте щастливи – ще откриете, че сякаш малко щастие избухва. Не е нужно да изглеждате прекалено нетърпеливи, когато се усмихвате – просто бъдете естествени.

3. Имайте позитивен език на тялото през цялото време.

Сега, когато вашият обект на желанието е видял погледа в очите ви, както и перлените ви бели зъби 🙂 , е време да използвате тялото си, за да му покажете, че привличането е взаимно.

  • Дръжте се по уверен начин. Не се прегърбвайте, гледайте краката си или кръстосвайте ръце на гърдите си. Избягвайте нервни действия като игра с косата или гризане на ноктите. Вместо това, застанете с лице към мъжа и движете ръцете си чрез жестове. Това ще ви накара да изглеждате като открит и динамичен човек.
  • Покажете му, че се интересувате. Ако чувствате любовта му, няма нищо лошо да се наведете, за да го чуете да говори, особено ако сте на шумно или многолюдно място. Леко докосване по ръката или коляното също може да му покаже, че харесвате това, което предлага, без да сте прекалено агресивни.
  • Физически задръжте вниманието му. Уверете се, че поддържате зрителен контакт и избягвайте да се оглеждате наоколо – или дори по-лошо, не проверявайте телефона си на всеки пет минути – когато той говори с вас. Той иска да се чувства като единствения човек във вашия свят и нищо няма да отблъсне мъжа по-бързо от някой, който проверява фейсбука си на всеки две минути, вместо да поддържа  разговора.
  • Докоснете го, но не по странния начин, а приятелско/флиртуващо докосване като когато е прав, вие се съгласявате и се усмихвате и докосвате коляното му? Но винаги намирайте някакъв начин да се доближите!
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Морковена торта с маскарпоне

Всички обичаме торти и най-често те са еднотипни от няколко блата, слепени с крем, но тази рецепта за морковена торта с маскарпоне, ще разчупи...