НачалоКрасота и Стил5 вариантa за празнична...

5 вариантa за празнична прическа за Коледа и Нова година

С каква празнична прическа ще изберете да бъдете покрай новогодишните дни? Празничният сезон е пред нас и какъв по-добър начин да прегърнете празничния дух от това да се появите с невероятна прическа.

Най-добрите празнични прически за 2023 г

Независимо дали присъствате на семейно събиране, банкет, парти в офиса или бляскаво коледно или новогодишно тържество, ние ви предлагаме няколко варианта за празнична прическа, с които да се чувствате добре и в кожата си.

Класически кок с шиньон

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

За вечен и изискан външен вид помислете за класически нисък кок с шиньон. Тази универсална прическа допълва всяко облекло и излъчва  елегантност. За да постигнете перфектния кок шиньон, ще ви трябва качествена поничка за коса (гъба за коса за основа), фиби и лак за коса със силна фиксация. Изберете продукт със силна фиксация, за да запазите всеки кичур на място по време на празненствата.

Лесна празнична прическа тип плажни вълни

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BALAYAGE | BLONDE SPECIALIST (@hairbylollyjaye)

За по-спокойна и безгрижна атмосфера изберете безпроблемните плажни вълни. Постигането на този външен вид изисква качествена ролка за къдрене или преса, както и текстуриращ спрей.

Блясък вдъхновен от Холивуд


Покажете наяве холивудска звезда в себе си с бляскави, обемни къдрици. Висококачествената маша и топлинно защитен спрей са от решаващо значение за тази празнична прическа.

5 подмладяващи къси прически за жени + съвети

Помислете дали да не използвате защитен спрей, за да предпазите кичурите си от повреда, като същевременно гарантирате, че къдриците ви ще останат непокътнати по време на целия празник.

Празнична прическа тип плетена корона

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ruslan Nureev (@hairbyruslan)

За по-закачлива и романтична празнична визия изберете празнична прческа тип плетена корона. Този стил добавя нотка причудливост само с няколко фиби и лак за коса със силна фиксация, за да остане на място. Лакът за коса с гъвкава фиксация е идеален за поддържане на формата на вашата корона от плитки, като същевременно позволява свободно и естествено движение.

Направете изявление с аксесоари

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kitsch (@mykitsch)


Повдигнете празничната си прическа с ефектни аксесоари. Ако сте с вдигната коса, може да украсите с с фиби със скъпоценни камъни или декоративен гребен, който може да превърне обикновения кок в шедьовър, на който да ви завидят 🙂

Дамски къси прически. 8 фризури, които рядко излизат от мода

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...