четвъртък, 30 май 2024
13.5 C
София

5 най-модерни идеи за маникюр и цвят на ноктите за месец Май

Колкото и да обичаме да превъртаме галерии за маникюр и нови идеи на нокти, трябва да признаем , че когато дойде време да отидете в салона, може да бъде много изкушаващо да се придържате към нещо вече изпробвано. Независимо дали става въпрос за стандартен френски маникюр или просто смяна на цвета, ако искате да експериментирате с маникюра си през май 2024 г. , може да няма по-добър начин да го направите от това да включите най-модерни цветове, които сега са в тенденция. Вижте кои са те:

Коралов майски маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kesh (@yo_keshh)

Кораловия цвят е абсолютен фаворит и ще го виждаме като заместител на класическото червено. Колкото по-смели цветове, толкова по-добре.

Желиран маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NAILDIT (@nailditbyalyssa)

Желираните нокти са много секси и все още в тенденция. Въпреки че външният вид може да се постигне по различни начини или чрез смесване на лак с горно покритие за разреждане на пигмента, доверете се на вашия стилист за да не рискувате сами у дома с този дизайн.

Пастели и приглушени неонови цветове

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

Пастелните цветове за пролетта може и да не са новаторски, но са основни и то с причина. Пастелните нюанси като светло маслено жълто и лилаво придават меко, деликатно докосване на ноктите ви, перфектно улавяйки края на пролетния сезон и началото на лятото.

Земно зелено и сиво

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Друга категория приглушени нюанси са сивите и приглушеното зелено и също ще бъдат много популярни през май. Земните тонове се съчетават с почти всичко, като ви дават повече място да експериментирате със смели нюанси и щампи в гардероба си.

Маникюр в неутрални цветове

Докато неутралността на сивото и приглушеното зелено е обект на дебат, всеобщо призната истина е, че маникюрът в нюанси на кафяво или бяло върви с всичко. За да украсите естествения си цвят на ноктите или да добавите блясък на всеки нокът, към стандартния френски маникюр, помислете за прозрачна преливаща се бяла основа.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Защо витамин Е трябва да бъде част от режима ви за грижа за кожата

Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново, но напоследък се наблюдава скок в популярността благодарение на тенденцията „стъклена кожа“. TikTok-ърите публикуват видеоклипове...