НачалоХороскоп за днес и утре6 януари: Водолея да...

6 януари: Водолея да се пази, Везните жънат успехи

Хороскоп за 6 януари 2024

Овен

Ако имаш желание, ще имаш възможност и сила. Ще ви се наложи спешно да си пожелаете нещо – не оставяйте такъв ден да се пропилее, когато сте практически всемогъщи.

Телец

Вие се тревожите не толкова за самите си проблеми, колкото за липсата на загриженост към вас. Това не е съвсем справедливо, защото и другите си имат своите грижи. Това не означава, че близките ви се отнасят зле с вас.

Близнаци

Днес трябва да бъдете много избирателни в темите за разговор, по-добре е да премълчите някои неща. Ако не знаете за какво точно става въпрос, по-добре изобщо да не говорите.

Рак

Преживейте този ден със смирение, той ще бъде достатъчно интересен, така че няма нужда да правите големи планове за бъдещето или, още по-лошо, да се отдадете на мисли за безсмислието на всички неща.

Лъв

Днес никой няма да се интересува от вашето мнение, така че е по-добре да го запазите за себе си. Времето, когато ще е подходящ да го изразите ще дойде съвсем скоро.

Дева

Днес ще бъдете доста уязвими, почти всяка дума по ваш адрес ще възприемате като обида и ще й придавате негативен оттенък. За да не бъдете обидени от целия свят, по-добре е да ограничите социалния си кръг или изобщо да не напускате дома си.

Везни

Време е да почивате на лаврите си. Работили сте достатъчно, за да не се налага днес да се товарите. Ако не можете да се отпуснете достатъчно, просто намалете темпото.

Скорпион

Свършете днес това, което още не сте направили, утре ще имате съвсем други грижи. Ако нямате време да го завършите, ще трябва да се справите два пъти по-бързо после.

Стрелец

Днес може да сте малко детински настроени. Това едва ли ще бъде уместно, защото другите ще третират вашите действия като действия на възрастен.

Козирог

Днес трябва да сте максимално концентрирани. Емоциите ще трябва да бъдат избутани в най-далечния ъгъл на съзнанието ви, в противен случай те напълно ще развалят плановете ви.

Водолей

Внимавайте на този ден, защото е възможно да ви използват по най-безсрамен начин. Без значение колко сте натоварени със задължения, които изпълнявате единствено по собствена воля, не приемайте допълнителни ангажименти.

Риби

Днес трябва да си починете и да погледнете на работата от друг ъгъл. Ще научите много нови и интересни неща.

§§§

Предложение за Йорданов ден: Разкошна памук погача

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хороскоп за утре, 23 юни 2024: Лъвът заслужено почива, Овена да внимава какво говори

Разберете какво вещаят звездите по зодии за деня, на какво да обърнете внимание и от какво да се предпазите. Хороскоп за 23 юни 2024 Овен Днес рискувате...